Elmennétek 2 hétre Mexikóba, egy amolyan körutazásra? Mi a véleményetek az országról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 09:38
1/10 anonim válasza:
Hát elmennék, mert biztos nagyon szép, de ott mindig emberrablás van:S
2/10 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, szép hely de ott maradsz, mert elrabolnak... majd mondják neked: Que Paso! Que Paso!
Keresni munka sí? azt már nem is vagy meg... Mondjuk ez környék függő :)
3/10 anonim válasza:
Én elmennék. A levegő állítólag eléggé szmogos. Biztosan megnézném a maja romvárost és elmennék Acapulcoba is.
4/10 anonim válasza:
Én szivesen elmennék, de Mexikóvárost nagy ívben elkerülve. Nagyon szép ország, de a fővárosa a világ legveszélyesebbike.
5/10 Tündianya válasza:
Egyik barátnőm Mexikóban (a városban) van félévekre a barátjánál, de nem nyithat ajtót pl. a rablások miatt. Szóval biztos jó egy körút, de csoportosan mennék csak.
6/10 Balatontipp-GyÁ válasza:
Heló
Az alábbi címen nagyon jó mexikói útibeszámolókat találsz. van közöttük tengerparti és kirándulós is.
7/10 anonim válasza:
Elmennék, de a fővárost elkerülve, szinte mindennapos a lövöldözés, drogdílerek...
8/10 anonim válasza:
Szerintem ha szakadt ruhába leszel nem visznek el. De ha már ott vagyok akkor inkább a Caribbe re megyek.
9/10 anonim válasza:
Azt, hogy hogyan jutsz ki, megmondják neked az első utazási irodában. A mostanában amúgy is divatos "last minute" cucc is (állítólag) megéri, mert baromi jó.
De azt nem írtad, hogy konkrétan hova szeretnél elmenni, vagy mi érdekel igazán Mexikóból.
10/10 anonim válasza:
Nagyon szép hely. 1 évig éltem ott. Soha nem volt rablási vag egyéb ilyen problémám. 2 hét alatt sok mindent meg lehet nézni. Amit mindenképp ajánlok az a Zócalo, a Bosque de Chapultepec Mexikóvárosban, Teotihuacán, a Yucatán-félsziget, Guanajuato nagyon jó kis város, Tulába is elmennék mégegyszer lenyűgöző. Amúgy, ha elkerülöd a szegén környéket nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!