Elmennétek erre az útra? Mennyire tartjátok jónak és biztonságosnak?
Itt olvastam valamelyik témakörbe,hogy valaki embereket keres hogy stoppal járják be Európa városait.Kinek mi erről a véleménye?Szerintetek biztonságos?(én főleg a lányokat félteném)
Ha nem lennének gyermekeim,én elmennék,csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Hát kalandnak biztos jó lenne meg izgalmas de hogy nagyon veszélyes az biztos! Bármi megtörténhetne bármikor!
Én nem mennék.
26/L
Én eddig vonattal 2-szer voltam kint 1-1 napra az olasz Velencében egyedül, a vonaton (nem hálókocsiban) aludtam, egy hátizsák volt nálam.
Az első utam 2007-ben volt, március közepén, a második utam 2009-ben a karnevál záróvasárnapjára.
Most internetről összeszedett társasággal megyek majd (egy internetes közösségből, de úgy, hogy egyedül mentem volna, és csapódtak hozzám, így olcsóbb lesz az út).
Nő vagyok, és pár hónapon belül 26 éves leszek.
A kérdés, amit találtál, nem az enyém, itt azért nem keresnék embereket, mert itt még annyi kiismerési lehetőség sincs, mint egy közösségi oldalon, de maga az ötlet nem elvetemült. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!