Lányok! Elmennétek Balatonra, ha pont meglenne? (de csak mondjuk 8 napból 3 napig)
Nyaralni megy, pontosabban táborba. Majd júliusban, de már le kell adni a jelentkezést. A "női problémám" vége pont belenyúlik. Szeretnék elmenni, mert olyan barátok vannak ott
akikkel csakis ott találkozhatok. De egyedül a parton ülni kicsit frusztráló. Ti elmennétek a helyembe? (nem biztos hogy belelóg a mensim vége, mert még beállóban van, és a tamponhoz még nem merek nyúlni)
Szia!
Én voltam már többször is a Balatonon, mindig táborban tehát nem én választottam az időpontot,
És a tavalyi nyáron, mikor mentuünk (7 napig) a harmadik napon megjött, de tampont használtam és így nem volt probléma.
Tehát igen, elmennék s ha netán úgy vízbe nem is akarsz menni, az emberekkel találkozhatsz és hát napozás :)
A Balatonra?? oda mindig!!! :-)
Szerintem is tampon a megoldás ha kell....ezért ne hagyd ki!
Nekem is 3 nap alatt le van járva amúgy, de a tampon felhelyezéstől nem kell félned :)
Gondolom szűz vagy és ezért félsz úgymond, tudom milyen mert én is szűz vagyok (17 évesen) és eleinte én is féltem picit, de a nővérem megnyugtatott, csak erőt kell venni magadon és felhelyezni
Persze legelőször minivel próbáékoztam ma már a normál méretet használom
De én is azt tanácsolom, mint az előttem szólóak, hogy használj tampont és így a balatoni kirándulásod is jó lehet, jól érezheted magad :) Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!