Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonimunka.eu-val jutott...

Londonimunka.eu-val jutott már ki valaki Angliába dolgozni?

Figyelt kérdés
Csupa rosszat lehet olvasni róluk,kíváncsi lennék létezik e valaki,aki tudott dolgozni ezek által.
2012. jan. 20. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyet tanácsolok, nagyon komolyan! Közvetítőkkel ne gyere ki!

Ha tudsz angolul, akkor magad is eltudsz mindent intézni és állást is találsz.

Ha nem elég jó az angolod a fenn említettekre, akkor ne gyere ki mert nem lesz munkád!

2012. jan. 20. 19:30
 2/12 A kérdező kommentje:

vannak ismerősök kinnt,elvileg segítenének,csakgondoltam megkérdezem van e vki,aki ügynökségen keresztül ment ki.

Sok ismerős minimális angol tudással ment ki mindnek van munkája.

2012. jan. 20. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:

"Sok ismerős minimális angol tudással ment ki mindnek van munkája."

Igen, sajnos terjednek itt is ilyen pletykák, hogy kevés angol is elég, vagy nem is kell angol, de én még ilyen emberrel nem találkoztam! Azért annyi nyelvtudás kell, amennyivel tudsz önállóan ügyeket intézni, állást keresni!

2012. jan. 21. 09:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van egy ismerősöm,aki szinte nulla angollal a www.kulfoldimunkavallalas.hu-val ment ki kacsafeldolgozó üzembe.(Vákumzárású kacsákat tesz a futószalagra)Havi 800 Fontot keres,és magyarokkal lakik egy nagyon szép angol városban.A cég egyébként annyi,hogy Skype-on keresztül minden nap 30 percet tanítanak neked angolt (nem nyelvtant,hanem csak társalgás),és ha már tudsz olyan szinten amilyen a követelésekben szerepel,ingyenesen Skype-on keresztül állásinterjút csinálnak veled.Ha sikerül,megkapod a szerződést,és tulajdonképpen fix munkéd van kint.Ha nem sikerül addig interjúztatnak ingyen,amíg egy általad választott helyre sikerül téged betenni.A nyelvoktatásuk 140.000 forintba kerül (ezt ithhon kell kifietni),és további 200.000-a papírmunka (ezt nem kell egyben,ezt akkor vonják kisebb részletekben a fizudból,ha már van kint állásod.(ha hotelbe mész,akkor a szállás és a kaja nagyon olcsó,egyébként picit drágább).NI számban,számlaszámban...stb-ben mindenben segítenek (ezek benne vannak a 200.000-ben),és szállást is segítenek neked keresni jó áron rendeset.Többnyire olyan helyre mennek,ahol több magyar van,így nem vagy elveszve egyedül,szerintem ez jó dolog,ha nem tudsz angolul.A szállás is általában olyan,hogy több magyarnak bérelnek egy nagyobb kertes házat (ismerősömék ilyenben vannak és nagyon szép a ház,bár picit drága).Ha érdekel még valami,szívesen válaszolok privátban,illetve itt is! :)

Üdv!

2012. jan. 21. 12:14
 5/12 Lia770330 válasza:

oszinte leszek , mi most alapitottunk ebbol a celbol egy ceget. A tajekoztatonkban kereken leirtuk : nyelvtudas nelkul ki se jojjon senki. Ha van alapja segiteni tudunk ( nyelvtanar vagyok ) de nullarol es alaprol felhozni csak ugy lehet ha csak arra koncentral.

Spec mi emellett munkakozvetito Agencyt is csinaltunk es aki altalunk kijon azt elhelyezzuk, de nem ogy mint mas, mert nekunk elore semmit nem kell fizetnie senkinek. Pont a tobbi iroda miatt csinaltuk meg igy, hogy az elso fizetesbol adja oda, es lehetseges reszletekben is.

Annyi embert atvertek, hogy gondoltuk, nem arulunk zsakbamacskat. ITT sem kolbaszbol van a kerites, nylev nelkul semmit nem ersz. Ha ezt barki vallalja, akkor viszont allunk elebe :)

2012. jan. 21. 14:46
 6/12 Lia770330 válasza:

ja es a mi araink :

120 font amiben minden kotelezot elintezunk. 30 oras intenziv nyelvtanfolyam 120 font.

Elore kuldott kepek alapjan lakas vagy szoba ( nem nekunk kell fizetni hanem a tulajnak ) , benne van a NEM ELORE fizetendo 120 fontban.

Ha rajtunk keresztul munkat talal ? Ez az erdekunk, de ezert mar nem a delikvens fizet hanem a ceg akinek dolgozik.

2012. jan. 21. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyílván amit írtam 140.000 az a nyelvtanfolyam,de ebben nem csak 30 óra van,hanem annyi,amennyivel már felvesznek valahova.Garanciás,tehát ha valaki kifizette,addig interjúztatják,amíg fel nem veszik,szerintem ez a legkorrektebb cég,nincsenek "rejtett" dolgok.De nem kezdek vitát nyitni,mert nincs értelme.Kinek ez,kinek a másik! ;)
2012. jan. 21. 16:50
 8/12 Lia770330 válasza:
Nezd spec nekem az a velemenyem, aki nem tudja az alapokat a nyelvbol ki sem jojjon. Itt a mi kornyekunkon mar senkivel nem foglalkoznak aki nem beszel es ert meg mindent ami a munkahoz kell.
2012. jan. 22. 10:52
 9/12 A kérdező kommentje:

Egyértelmű!

De tökéletesen kinnt veszi fel az ember a nyelvet.

Az alap hogy a munkájához értse meg.

De a kérdésem még mindíg a munkaközvetítők megbízhatósága,létezik ilyen? Spec a londonimunka.eu érdekelne,mert velü állok kapcsolatban.

2012. jan. 23. 11:25
 10/12 Lia770330 válasza:

Mi ilyenek akarunk lenni, epp emiatt csinaltuk meg.

:)

2012. jan. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!