Ha Angliába utazok akkor mit csináljak a 70-es telefonommal?
a kártya használható külföldön? vagy a készülék ottani kártyával? ott milyen kártya jó bele? vagy teljesen új telefont kellene vennem?
a telefonomba itt csak a 70es kártya jó, semmilyen másmilyen
feltöltőkártyás telefon, tehát nem előfizetéses
Függetleníttesd ki a telefonodat és akkor fogod tudni kint is használni. Az angolok is ugyanolyan SIM-kártyákat használnak mint mi.
A magyar kártyádat is tudod ott használni, de egy vagyon, plusz feltölteni csak online tudod ugye ha van ilyen lehetőség, vagy pedig itthon feltölti neked valaki, szóval az praktikussági okokból nem egy jó ötlet.
A szolgáltatódnál nem csinálják meg szerintem, de bármelyik GSM boltban (tudod ilyen telefonos hacker boltok, általában valami sötét alakkal a pult mögött:D) 5 perc alatt. És igen, akkor működni fog a kinti kártyákkal is.
Ha tudsz és emlékezni fogsz rá, akkor vegyél Lyca Mobile kártyát majd kint, 2-3 penny magyar vezetékest hívni, az a legolcsóbb szerintem.
Amúgy kinn is megcsinálja akármelyik boltos pár fontért (nekem 5 font volt függetleníteni a telefonomat).
Aztán veszel egy akármilyen kártyát, és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!