Az aupair-world. Net-tel utazott már valaki Angliába dolgozni?
Mik a tapasztalatok? Ha regisztrálok a honlapon, akkor a családok fognak keresni engem, vagy nekem kell írogatnom nekik? Ahol feltétel, hogy előtte már kell lennie au-pair-es gyakorlatnak, ott ezt mennyire veszik komolyan? Bármilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok, akár más cégekkel kapcsolatban is. Akár itt, akár privátban.
Köszönöm szépen!
Te is kezdeményezhetsz a neked szimpi családoknál, de téged is biztos fognak bejelölgetni családok. Mert ez olyan, mint az iwiw, ha szimpi egy család, "bejelölöd" (contact), arról ők kapnak egy értesítést és eldöntik, hogy érdekled őket, vagy nem. Ha igen, akkor fel tudjátok venni egymással a kapcsolatot.
Ugyanígy ők is be tudnak jelölni téged, te arról levelet kapsz, és a profiljukat megnézve eldöntheted, hogy érdekel, vagy nem.
Ahol kell előzetes tapasztalat, ott általában ragaszkodnak ehhez, de azért ha nagyon szimpi a család, érdemes megpróbálni, hátha..
Kérdezz nyugodtan! :)
Áááá pénzt azt soha nem küldenék előre. Főleg nem tök ismeretlennek. (meg ha annyi jót ígérnek, akkor miért is lenne szükségül előre pénzre..)
Köszi a figyelmeztetést! :)
Az a baj, hogy az én angolom sem tökéletes. Sőt.. :S
De tőlem pénzt nem fognak látni az biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!