Angliába mennék dolgozni, rengeteg oldalt találtam, de nem tudom melyik megbízható. Egyáltalán megéri-e a közvetítőcéges dolog?
Semmi értelme a közvetítőcégnek, ha már úgyis találtál... Mit is várnál tőlük - hogy vegyék meg Neked a repülőjegyet ?
Ha találtál, akkor vedd fel velük a kapcsolatot. Ennyit kell tudjál, hiszen velük fogsz dolgozni, nem ?
Hallottam olyanról, akinek bejött ez a magyarországról közvetítős dolog, de olyanról is, akinél nem. Nyilván te is pont ilyen vegyes véleményeket olvastál a neten
A munkaközvetítő cég viszont kb az egyetlen formája, ahogy angliában munkát lehet taláni, szinte az öszes álláshirdetés is valami ilyenhez vezet. Tehát kimész, és beregisztrálsz jó sok olyan céghez, ami a szakmádban közvetít, akik aztán ha épp keresnek munkaerőt akkor kb 1 hónapon belül felhívnak, miután velük már lezajlott egy interjú (és ez fontosabb a munkáltatóval történő interjúnál, hiszen a cégek azért fizetik ezeket a közvetítőket, hogy ne nekik kelljen minden jelentkezővel szarakodni, a céghez már csak az jut el, akit nagy valószínűséggel felvesznek, vagy maximum a 2-3 legesélyesebb, ha valami irodai diplomás állásról van szó, a többinél már ott nem válogatnak).
Vagy nézegethetsz álláshirdetéseket, ahol telefonszámot adnak meg vagy emailben kell elküldened az önéletrajzod. Az esetek zömében itt is közvetítőcégen keresztül fognak alkalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!