Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lenne olyan, aki eljönne...

Lenne olyan, aki eljönne velem nyáron egy több országos eurotripre?

Figyelt kérdés
Stoppal, fesztiválokkal... stb. Konkrét ország egyenlőre még nincs.. :)Inkább fiút/férfit keresek. Na? 19/L
2011. dec. 21. 00:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi évente egyszer autóval megyünk haza nyaralni Angliából.Amikor szép idő van,akkor úgy tervezzük a hazautat,hogy teszünk egyes városokban kitérőt.

Az útvonalunk során Németországot mindig érintjük,így adott hogy mindig van egy csodás város amit muszáj megnéznünk.Tavaly is így volt.Kitérőt tettünk Nürnberg városába.Itt történt hogy megismerkedtünk pár helyi lakossal akik nagyon kedvesek voltak.Másnap eljött a búcsúzkodás ideje,és az újdonsült barátaink jó utat kívánva a lelkünkre kötötték,hogy SOHA nem fogunk stoppolni.Az ok az volt,hogy tavaly 4-en haltak meg a stoppolás miatt.A rendőrség egyszerűen nem tudja megtalálni azt az ámokfutót aki felveszi a stopposokat,majd megöli őket.Mondták hogy elképzelhető,hogy nem is egy ember a gyilkos,hanem pár ember akik nem is ismerik egymást.Kérdeztük,hogy miért nem verik nagy dobra a hírt hogy vigyázzanak a stoppolással.Mondták,hogy,bár kijelenteni még nem lehet azt hogy sorozatgyilkosról van-e szó vagy csak egy gyilkosról,de a rendőrök rendszeresen járkálnak a benzinkutaktól kezdve minden olyan helyre ahol nagy a valószínűsége hogy stoppolnak.A lakóknak is mondják hogy legyenek óvatosak...

Kedves kérdező..Én bár nem szándékozom stoppal felfedezni a világot,de enged meg,hogy ismeretlenül is óva intselek a stoppolástól..Nagyon sok hír nem jut a fülünkbe,és nagyon sok olyan ember van a földön aki élvezi ha ölhet..Legyél nagyon óvatos..

Csak még egy megjegyzést: Soha nem mond,hogy tudsz magadra vigyázni..Volt már rá példa,hogy az illető aki szintén ezt mondta ma már nem él..Sosem lehetsz elég óvatos..

2011. dec. 21. 19:34
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódást, és az óva intést, meg a történetet.
2011. dec. 21. 19:48
 23/35 anonim ***** válasza:
ami azt illeti, én is thaiboxolok, de ettől függetlenül bringázok is sokat :) a kettő ezek szerint nem zárja ki egymást.
2011. dec. 22. 02:51
 24/35 anonim ***** válasza:
Csökkented az esélyét, hogy bárki felvegyen, ha egy fiúval utazol együtt, mert úgy esély sincs rá, hogy hálából jól leszopod a kedves sofőrt, csak úgy meg lesheted, meddig kell az út szélén várnod.
2011. dec. 22. 23:33
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem tanácsokat kértem, hanem jelentkezőket.
2011. dec. 22. 23:54
 26/35 anonim ***** válasza:
Elég sokat stoppoltam, főleg régebben, az 1 fiú, 1 lány a legjobb verzió. Van már valami konkrét terv? Spanyolország, Olaszország nagyon rossz stopp szempontból. A balkáni ötlet nem hangzik rosszul, és az emlegetett fél milla sem kell hozzá. Én eddig mindig keletre jártam, most egy Ny-európai útban gondolkodom, de csak gondolkodás szintjén tartok egyelőre. A legjobb stoppos országok: Lengyelország, Csehország, Németország, de Szlovákia sem rossz. A legrosszabbak: Spanyolország, D-Franciaország, Olaszország, Ausztria. A skandináv országok azért rosszak, mert kicsi a népsűrűség, és órákat kell várni, amíg jön valami, és ha mákja van a stopposnak, és minden tizedik felvesz, akkor is napokat lehet ácsorogni a tundrán (általában 20-50 között szoktak felvenni, de ez erősen orszégfüggő, Lengyelország pl. 5-10, de többször volt, hogy elsőre). Szóval, ha nyugat, akkor Bp.-Prága-München-Párizs-BeNeLux-Hamburg-Berlin-Varsó körön belül érdemes gondolkodni (én most éppen ezt teszem), ha kelet, akkor Szerbia-Bulgária-Törökország-Románia (errefele viszont már nagyon sokszor jártam)
2012. jan. 3. 12:10
 27/35 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nekem mindegy, csak menjek! :D

De egy kis déli élményt ejtsünk útba (pl spanyolország) azonkívűl nekem mindegy.

Hány éves vagy?

2012. jan. 4. 20:29
 28/35 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudom elküldeni.... valami automata trágárságszűrőt emleget, pedig igyekeztem kulturáltan fogalmazni. Megpróbálom részletekben küldeni a választ, aztán majd csak kiderül, hogy melyik mondatomban volt a baj.
2012. jan. 7. 16:00
 29/35 anonim ***** válasza:

Átolvastam az eddigi hozzászólásokat, hát...

A felmerült balkáni útvonal nem rossz, mondjuk Bosznia nem kimondott stoppos terület, Szerbia, Bulgária átlagos, Törökország kimondottan jó, Romániában esetenként fizetni kell.

2012. jan. 7. 16:02
 30/35 anonim ***** válasza:

2. részlet

A sátor teljesen jó megoldás, arrafelé kempingek nem nagyon vannak, de sátrazni lehet, egyszer még télen is sátraztam, beragadtam a bolgár-szerb határon (1000-1500 m hegyvidék), a hidegen kívül más bajom nem volt:-)

2012. jan. 7. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!