Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lenne olyan, aki eljönne...

Lenne olyan, aki eljönne velem nyáron egy több országos eurotripre?

Figyelt kérdés
Stoppal, fesztiválokkal... stb. Konkrét ország egyenlőre még nincs.. :)Inkább fiút/férfit keresek. Na? 19/L
2011. dec. 21. 00:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hát nyilván kell hozzá pénz, meg minden amit irtál "vészhelyzet bankkártya" :D , kábítóeszközöket inkább nem vinnék... Ezért keresek magam mellé hímneműt... :) Nem mintha mindentől megtudna védeni, vagy elvárnám, csak azért mégis erősebb mint én.
2011. dec. 21. 01:26
 12/35 A kérdező kommentje:

Hát igen, felkészülni nem lehet elég korán :)

Naigen, a cauchsurfing jó megoldás az alvásra. Mindenhol le lehet csekkolni az adott városban az emberekkel, és lám, van hol aludni, meg ismerkedsz is közbe.

2011. dec. 21. 01:27
 13/35 czibles ***** válasza:

stop helyet nekem ez jobban tetszik:

[link]

Főleg, ha 2főnél nagyobb a társaság.

2011. dec. 21. 01:56
 14/35 anonim ***** válasza:
76%

Mi tavaly elindultunk ilyen túrára 4-en.(2 fiú,2 lány) Az útvonal az volt amit a kérdező is írt.Olaszország,és Görögország volt a cél.Már ott buktuk a dolgot,hogy 4-en voltunk,mert a kutya sem vett fel minket stoppal.Így ketté váltunk,és megbeszéltük hogy hány nap múlva hol találkozunk.

A stoppolást így is el lehetett felejteni,mert senki nem vett fel minket.Volt hogy egy egész napot a benzinkútnál töltöttünk,és minden autóst megkérdeztünk,hogy nem-e vinnének egy darabig el minket.Volt olyan autós aki először azt mondja hogy elvisz a következő városig.De amikor meglátta a hátizsákunkat(amiben a sátortól kezdve,pár ruháig volt) visszalépett.Neki nincs ennyi hely a kocsiban.Így Olaszországba végül vonattal jutottunk el.(és elcsesztünk 3 napot..)Kiderült,hogy a másik pár sem járt jobban.Őket egyik este ki is rabolták..Ők busszal jöttek végül el.

Végre Olaszországban voltunk,és olyan helyet kerestünk ahol lehet aludni.Gondoltuk igénybe vesszük a "kanapészörf " lehetőséget..(ezt már otthon elintéztük..Ebből sem lett semmi,mert sokan keresnek,és nem adnak szállást.Így maradt a kamping.Még jó hogy volt pénzünk,mert fizetni kellett. 2 éjszakára 2 embernek csak a szálláshely 70 euró volt.(és akkor még enni,mulatni,szórakozni is kellett)

3 hétig voltunk el.A véné otthon kiszámoltuk,hogy nem érte meg a kalandunk.Jobban jártunk volna ha előre megszervezzük,és nem stoppolásra cseszünk el 3 napot hanem már az elején olcsóbban megvesszük a vonat vagy repülőjegyet..

Idén is megyünk,de már nem stoppal..Megvesszük a jegyeket.Keressünk egy jó kis kempinget,és utána már csak a nyaralás van..

21/L

2011. dec. 21. 09:55
 15/35 A kérdező kommentje:
az interrail nem rossz, de annyi időre nagyon nagyon drága lenne, amennyire én akarok menni.
2011. dec. 21. 13:21
 16/35 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm az élménybeszámolót, tanulságos volt.

Viszont én már nem egyszer stoppoltam, tudom milyen... Nekem/nekünk sikerült amikor stoppoltunk.

2011. dec. 21. 13:23
 17/35 anonim ***** válasza:
mi bringával járjuk Európát, az se drága, napi 2-3 rongyból bőven ki lehet jönni kaja-pia ügyileg. A többi még rájön. Meg persze, ha az ember nem Magyarországról indul, akkor a kezdeti utazás ára.
2011. dec. 21. 14:09
 18/35 A kérdező kommentje:
A bicikli nagyon nem az én sportom... (thaiboxolok) De biztos élmény lehet úgy felfedezni európát :)
2011. dec. 21. 14:29
 19/35 anonim ***** válasza:
1 ágyas a fülkém,de ha kell megosztom veled szívesen. Sokat járok Angliába,ha van kedved tarts velem.
2011. dec. 21. 17:49
 20/35 A kérdező kommentje:
Hátöö :D Köszönöm a felajánlást
2011. dec. 21. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!