Melyik országban nem érdekli a munkaerőpiacot az érettségi?
Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy az angol munkaerőpiacot nem érdekli, hogy van-e érettségid vagy nincs,l lényeg, hogy tudjál perfectül angolul, és persze tudd az adott szakmát amit választasz. például ha szakács leszek elvégzek egy tanfolyamot és érettségi nélkül is beengednek.2011. dec. 12. 16:42
11/31 anonim válasza:
Azért érettségizz le! Ja, és hozzá kell tennem, hogy a volt osztálytársamnak van egy szakács szakmája, és le is érettségizett. Ha másért nem is, a jó érzés miatt egy középfokú végzettség jó, ha van.
Ki tudja, mit hoz az élet, és mikor lesz rá égető szükséged. Nem olyan nehéz letenni, és előtte amúgy sem mehetnél ki dolgozni. + azért ad egy minimális ismeretanyagot, amivel tisztába illik lenni.
Ne szúrd el az életed ilyen korán... kimenni pedig még rengeteg időd lesz!
12/31 anonim válasza:
De ha annyira fiatal még rengeteg ideje van jóvátenni azt amit elszúrt. Lehet, sőt biztos, hogy többre viszi,mint itthon.
13/31 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom ahogy az utolsó, még várok válaszokat szabad itt vitatkozni. :) csak nekem segítetek :)
2012. febr. 8. 15:00
14/31 anonim válasza:
Igen rengeteg ideje van még... a környezetemben minimum 5-en éppen most tesznek jóvá... hatalmas buli lehet nekik, és mindahány úgy gondolták, hogy minek nekik középfokú végzettség...
15/31 anonim válasza:
Most van itt az ideje, hogy megszerezd az érettségit. Alig kell rá tanulni, utána pedig egy életre tehetsz rá.
16/31 anonim válasza:
Egyébként érdekes olvasni, hogy hová süllyed a magyar nép. Csak azért, mert anyagilag sehol se vagyunk, ez már egy koszfészek? A szemétdomb is a hazád lesz, csak sajnos ezt a felnövekvő generációk nem fogják tudni értelmezni (veled együtt).
17/31 A kérdező kommentje:
sajnos ez így van utolsó... szerintem koszfészek... =( attól még ez a hazám, de megélhetés szempontjából nagyon előnytelen.. =/
2012. febr. 8. 18:55
18/31 A kérdező kommentje:
"Igen rengeteg ideje van még... a környezetemben minimum 5-en éppen most tesznek jóvá... hatalmas buli lehet nekik, és mindahány úgy gondolták, hogy minek nekik középfokú végzettség..." nem értek veled egyet... hol szúrták el? ebben én nem látok hibát, hogy kimegyek külföldre szakmát végzek és dolgozom érettségi nélkül. ha van anyagi háttér akkor nem lehet nagy gond.. talán nem volt nekik pénzük rá? vagy talán nem voltak kitartóak..
2012. febr. 8. 18:57
19/31 anonim válasza:
Itthon ha nem süppedsz bele a posványban akkor segitenek. Ismered a mondást: vagy megszoksz vagy megszöksz. Fiatalabb lennék a másodikat választanám. Fájna a szivem a szeretteim miatt, de mégjobban attól, hogy nem tudom őket eltartani. Ez a nem mindegy és ez döntő érv. A mostani fiataloknak meg esélyük sincs a családalapításra. A mostani eszemmel először szakmát tanulnék és irány surány. Utána annyi diplomát szerezhetnék amennyit csak tudnék. De se pénz, se család, se perspektíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!