Hogyan működik az érettségi utáni egy éves európai önkéntességi program?
EVS-re gondolsz azt hiszem..
pályázol rá,elbírálják.előtte járatnak egy intenzív nyelvtanfolyamra.Meg egyéb tájékoztatókon kell résztvenned.Kimész,ott lesz egy mentorod,akihez fordulhatsz,ha baj van-
Egyébként országszerte vannak irodái a szervezetnek.Fordulj valamelyikhez.Egyébként is így kell elkezdeni a jelentkezést.szóval irány valamelyik iroda!!:)
itt vannak élménybeszámolók,ha kiváncsi vagy milyen ez az egész:
megint én:
itt pedig a jóváhagyott lehetséges programokra kereshetsz rá(ország,tev.kör,időtartam stb)
Ők is küldőszervezetként szuperálnak, bár náluk kell valamennyit fizetni :S Egyébként én nem vagyok benne biztos, hogy nyelvórákra járatnak előtte. Pályázni kell, de egy-egy ilyen helyet minden országban meghirdetnek, így aztán vagy bekerülsz vagy nem. Pályázz meg minél többet!
Kerülni csak annyiba kerül, amennyit költeni szeretnél. Kapsz valamennyi zsebpénzt, ez bizonyos dolgokra elég, így ha nem költekezni vagy meggazdagodni mész, akkor végül is elvileg elégnek kell hogy legyen.
Tök jókat lehet amúgy találni, van pár amire én is szívesen elmennék. Először gondold végig, hogy mit csinálnál szívesen, elvégre ha már jelentkezel, akkor 1-2 évig teljesítened kell, és számítanak arra, hogy nem nyaralni mész. Gyerekekkel szeretnél-e foglalkozni, iskolában, intézetben, táborokban, szabadidő szervező szeretnél-e lenni, vagy teljesen más feladatkörben tudod elképzelni magad. Aztán olvasgasd a lehetőségeket, és ami tetszik, arra pályázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!