Érettségi és szakma nélkül is érdemes kimenni Londonba
dolgozni?
Figyelt kérdés
Angol az jól megy.
2011. márc. 31. 20:06
1/7 anonim válasza:
Igen, érdemes, szállodákban elég ha angolul tudsz beszélni. Vagy gyárakban, takarítani, gyerekre vigyázni, stb. Nem kell semmi végzettség oda.
2011. márc. 31. 20:13
2/7 anonim válasza:
Ha az angolod jó, akkor nyugodtan mwhetsz! Szállodába és a gyaárakba mindig kell ember.
2011. márc. 31. 20:36
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez elég bíztató :)
Csak azt nem tudom hogy mit írjak az önéletrajzomba :)
2011. márc. 31. 21:22
4/7 anonim válasza:
Szia!
En 5 eve Londonban lakom. Azt mondhatom, hogy annyit keresel majd, amennyire megy az angol! Szoval ha jol beszelsz, nem lesz gond. Szakma es nyelvtudas nelkul 5 eve az utcat sepertem, estenkent etteremben mosogattam... Most kb. 3000 fontot keresek havonta, es a penz mennyisege a nyelvtudasommal egyutt nott! :) Szoval ha megy az angol, akkor mindent bele!!!!! Sok szerencset!
Jaaaaa, most lehet ezert kapok, meg lehuzzak a valaszomat, DE!!! Ha jot akarsz magadnak, magyarokkal ne vedd fel itt a kapocsolatot! Ne rajtuk keresztul menj dolgozni. Ne toluk vegyel ki hazat! Ha megy az angol, meg fogod tudni oldani magadnak! (Ez rossz tapasztalat, es nem en vagyok az elso.... sajnos...)
Megegyszer minden jot!!!! :)
2011. márc. 31. 22:14
5/7 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval! Ha jól tudsz angolul, akkor nem leszel rászorulva hogy magyarok lakta házban lakj, vagy hogy "segítsenek" neked a munkakeresésben. Nekem is az a véleményem, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor kerüld a magyarokat! Jobban jársz, hidd el.
2011. ápr. 1. 07:52
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom én is, remélem nem abba a hotellánba fogsz dolgozni, amiben az ismerősöm dolgozott. Két, egymástól messze eső városban is ugyannanál a szállodaláncnál dolgozott, mind a két helyen magyar főnököt kapott....Jól megszívatta mind a két magyar főnök, szobatársa magyar átvágta. Egymást vágják át itt a magyarok. Van kivétel. De jobb, ha nem szólalsz meg, ha magyar szót hallasz a közeledben. Ismerek néhány rendes magyart, velük tartom a kapcsolatot, összejárunk. 3.5 éve vagyok kinn, ha jól beszéled a nyelvet, és gyári melót akarsz dolgozni, nem kell végzettség. Egyéb külföldiekkel is legyél nagyon óvatos. Laktam szlovákokkal és lettekkel is. A szlovák magyar barátság nem igazán alakult ki (de nem én miattam, ők Fuck off-oltak minket, hát szét is költöztünk, pedig én nem ártottam nekik) A lettek meg nem megbízhatóak. Először azért jó lenne, ha valaki pártfogolna az első hetekben. Nehéz hirtelen belecsöppenni egy olyan világba, ami hozzánk képest a feje tetejére van állítva (ezt majd megérted hetek-hónapok-évek elteltével, hosszú lenne elmagyarázni)
2011. ápr. 1. 08:29
7/7 anonim válasza:
A magyarokban tényleg ne nagyon bizz, legyenek mindig fenntartásaid, aztán majd úgyis kiderül, ki az aki rendes, korrekt, akivel érdemes kapcsolatot tartani, vagy ki az, aki egy szemétláda. (sajnos ebből van a legtöbb). ha megy az angol, akkor mindenképpen tudom ajánlani, hogy gyere, de próbálj meg szállodákba bejutni, mint recepciós, pincér, mert van előrejutás, ésaz angolod sem fog kárba veszni. Inkább csak fejlődni fog! (Én egy hónapja pincékedek, nincs magyar az étteremben, s már teljesen megszoktam az angolt... :D Pedig csak egy hónap)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!