Milyen a pincér/felszolgáló szakma? Írnátok róla néhány infót? Érettségi után ezt a szakmát szeretném tanulni.
-Szakközépiskolában milyen tantárgyak, feladatok vannak?
-Szakmai gyakorlaton mimindent kell megtanulni?
-Hol mennyit lehet keresni vele? (pl. nagyobb étterem, kis kávézó)
-Mennyire fárasztó?
-Nehéz-e elhelyezkedni a suli befejezése után?
És még hasonló dolgokat szeretnék megtudni a szakmáról! Minden érdekel! Saját tapasztalatoknak és történeteknek is örülnék.
A válaszokat előre is köszönöm!
L/18
nálunk pl: élelmiszer ism, pincér ism, gazdaság, komunikáció kb ennyi!
szakmai gyakorlaton meg kell tanulni amit csak tudsz! tányér fogást, tányér fajtákat, felszolgálási módokat, szóval mindent amit csak tudsz! minnél többet tudsz annál jobb pincér vagy!
én a gykorlati helyemen 13.104 ft-t keresek de van olyan étterem ahol 20.000 ft-t is megkeresnek. az elején nagyon fárasztó volt, de pár nap után belejöttem. az a lényeg hogy jó álló képességed legyen és nagy legyen a teherbírásod! az elhelyezkedésre még nem tudok válaszolni mivel még csak gyakorlaton vagyok, de én ugy gondolom hogy pincér mindig kelleni fog mert az emberek mindig fognak enni! ha nem is itt M.O-n de külföldön nagyon keresik a pincéreket! ha akármi kérdésed van nyugottan irj és válaszolok! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!