Angliában hogyan tudok elmenni orvoshoz?
Nagy-Britanniában, azon belül Angliában élek. Van National Insurance számom (a kártyám sajnos hónapok óta nem érkezett még meg), munkám is van, szóval fizetem a biztosítást.
Sajnos nőgyógyászhoz kellene mennem, azonban fogalmam sincs, hogy megy ez itt. Van a közelben egy Surgery, nem tudom, ez minek felel meg. Ide bemehetek, és regisztrálhatok, és innentől oda fogok tartozni? Valaki tud valamit ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm.
Szia.
Mikor igenyelten NI szamot? Mivel iden asszem majus ota nem kell. En juliusban voltam interjun es mondta a no, hogy mar nem kuldenek kartyat, csak a szamom!
En elmentem a helyi rendelobe regisztralni. Ingyenes volt, es egybol kerdeztek is, hogy szeretnek e idopontot valahova.
Mivel kellett fogamzasgatlo tablettat iratnom ezert kertem idopontot. Doki kivizsgalt, es kerdezgetett, aztan megkaptam felevre a tablettam teljesen ingyen.
Probalj meg te is beregisztralni ott! :)
Szia! Júliusban igényeltem meg, azt mondták, pár hét, és megérkezik, de ezek szerint akkor feleslegesen vártam :)
Köszi a választ, megpróbálok akkor elmenni a közelben lévőhöz.
Első! Az NI számot kevered a WRS regisztrációval!
Az NI szám és interjú továbbra is kell! A WRS szűnt meg májustól!(Munkavállalói regisztráció)
elso vagyok.
nem keverem! voltam interjun, es ott mondta a no, hogy csak levelet kuldenek az NI szammal, kartyat mar nem kapunk!
A kapott levelembe is le van ez irva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!