Van valaki koztetek aki angliaban el? Magyarorszagon is felnek de itt aztan tenleg nincs batorsagom elmenni az orvoshoz!
szia!
én sem élek angol területen, szóval nem tudom mit csinálnak ott az orvosok, de szerintem az orvos az orvos. és ha úgy van ahogy írod, hogy még pénzt sem fogadnak el, nem úgy mint itt, akkor lehet több szerencséd lesz!:D
annyit tudok neked mondani, hogy sok szerencsét kívánok és minnél előbb menj mert a 3 év az már idő!
ide bármikor írhatsz, bár a kezedet nem tudjuk fogni, de szerintem itt mindenki szívesen fogadja majd a kérdéseidet és amiben tudunk segítünk!!
sok olyat olvastam már itt ezen az oldalon, hogy elmentek orvoshoz, várták hogy megjöjjön mert onnantól tudott volna a doki is elkezdeni valamit, (gyógyszer, vizsgálat az x napon stb) és várták, hogy jöjjön már meg, hogy elkezdhessék, erre jött a hír, hogy azért nem jön mert már nem is kell a kezelés, babásak lettek:D:D
ezt kívánom neked is!
vigyázz magadra és hajrá, sok szerencsét és egészséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!