Easyjetnél mennyire nézik a kézipoggyászt? Az enyám 5 cm magasabb vviszont keskenyebb is annyival.
Nem mondtam,hogy nem úgy van,ahogy mondod,tehát nem mondtam,hogy hülye vagy. Viszont ha kiírod a kérdést, úgy hogy tudod a választ, 5centivel nagyobb, akkor bizony, hát...
Ha 1 centivel nagyobb,akkor is belekötnek,ha olyanuk van, nekem a wizzairnel mindig belekötöttek 1 centibe is, ha annyi van megadva,annyinak kell lenni. Ha 5centivel magasabb az nem jó,akkor se ha keskenyebb.
Idegesit az ha megkérdőjelezik amit állitok....
Nem szokásom hülyeségeket irni.
Igen tudom mekkora de az érdekelt hogy belekötnek e...
Nem a 55x40x20 a szabvány!!!
Hanem a 56x45x25, amit a kérdező is írt, ez persze nem kötelező.
Nézd meg pl. a Samsonite vagy egyéb utazós táskákat, az utóbbi szabványmérethez készülnek.
"The IATA guideline states:
Cabin baggage should have a maximum length of 56 cm ( 22 in ) , width of 45 cm ( 18 in ) and depth of 25 cm ( 10 in ) including all handles , side pockets , wheels etc.
"
Udv!!!!A Wizzair oldalan a kovetkezo meret van feltuntetve:maximális mérete 55x40x20 cm, illetve tömege legfeljebb 10 kg lehet. [link]
Tehat kar talalgatni....es minden repulotarsasag oldalan fel van tuntetve a kezipoggyasz maximalis merete es sulya!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!