Teljesen kipakoltatják a kézipóggyászt?
az a gond, h mikor repülni fogok éppen meglesz a menstruációm és tampont vinnék magammal. arra lennék kiváncsi, hogy mindent kipakolnak?
köszönöm
CSak akkor pakoltatnak ki, ha valami "gyanus" van a kézipoggyászban. Amugy akkor is csak azt vetetik ki, amit a monitoron nem ismert fel, hogy mi az. A tamponodat nem fogják kivetetni a táskából.
Amugy ha kivenné, akkor meg mi lenne? Ciki? Na ne má!!!???
A tampon tiltott fegyvernek számít? Vagy miért izgat? Vagy gondolod, hogy a nagyvilág a te menszeszedre kíváncsi?!
Az már cikisebb, ha azért kérdezed, mert oda dugtál valamit és azt gondolod, hogy a vámosok "szemérmesek" és majd elfordulnak, ha meglátnak egy női bugyit, vagy egy csomi tampont. Persze, ha besípol nálad a kapu és elrendelik a testüregi motozást is, akkor próbálkozz majd a menstruációs magyarázkodással...
Hello. Ritkán kell kinyittatni a táskát, de sajna akkor szabály szerint mindent ki kell venni, nekünk. Az utas nyit, a biztonsági ellenőr meg pakol.
Nekem volt olyan utasom, aki megkért, hogy a kiszsebben lévő dolgokkal diszkréten járjak el, nem vettem ki, csak belenéztem (tampon volt, meg betét). Nem értettem én se, miért baj, szinte nincs olyan női utas, akinél ne lenne.
Tehát, ha ez zavar, szólj, mert akkor figyelnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!