Wizzair: 55cm kézipoggyászt vihetek magammal, de az enyém 57 kerékkel együtt, nélküle 52 cm, vajon baj?
Mi rendszeresen repülünk Wizzair járattal Anglia-Magyarország között.A rendszeres utazásnak az az előnye,hogy elég egy kézi poggyász.Eddig mindig hátizsákot vittünk,így soha nem volt gondunk.Pár hónapja vettem gurulós kis bőröndöt magamnak....Amikor evvel mentem a reptére először akkor a hölgy amikor a jegyeket vettem át,megkérte,hogy helyezem bele a kézipoggyászomat a kimért dobozba,hogy belefér-e..(nagy nehezen beletuszkoltam)..Bár tett egy megjegyzést,hogy kicsivel nagyobb a megengedettnél,és hogy legközelebb figyeljek erre,de átengedett vele..
Viszont az eset után még háromszor repültem ugyanazzal a kis bőrönddel,és egyszer sem volt vele gondom..Csak akkor a hölggyel..Szóval a tapasztalatom azt mondja,hogy nem lesz gondod vele,mert a legtöbben szemmel saccolják meg...De vannak olyan reptéri dolgozók akik újak,vagy bal lábbal keltek fel,vagy csak úgy döntött,hogy ma egész nap szemétkedni akar akkor akár bele is köthet..(de szerencsére ez nagyon ritka,hiszen írtam,hogy azóta többször is utaztam,de nem volt gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!