Easyjetnél mennyire nézik a kézipoggyászt? Az enyám 5 cm magasabb vviszont keskenyebb is annyival.
általában nem foglalkoznak vele.
ám, ha mégis, akkor simán belerakják egy szabvány kézipoggyász méretű kalodába. ha belefér ok, ha nem akkor megy a feladandók közé plusz díjért...
"56x45x25 lehet az easyjetnél a második válaszoló ezek szerint hülyeséget irt"
Nem írtam hülyeséget, a legtöbb légitársaságnál az a szabály amit leírtam. (Malévnál, British Airways-nél biztos.)
ezek szerint kézipoggyásznak vihetek egy 100cm hosszú, 10cm széles és 5cm magas csomagot?
mindenféle előzetes bejelentés nélkül?
Malév honlapjának tájékoztatása:
Kézipoggyász:
A kézipoggyász hosszúságának, szélességének és magasságának összértéke maximum 115 cm lehet (pl.: 55x40x20 cm).
Forrás: [link]
Fapadosnál én még csak ilyet láttam,sőt mindenhol, mert ez a szabvány: (pl.: 55x40x20 cm).
De ha te a légitársaságod weboldalán mást láttál,akkor az az egyetlen kivétel, bár furcsa lenne. Ha máshol olvastad,akkor biztos nincs igazad, havi szinten repülök, úgyhogy tudom miről beszélek. előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!