Angliában élt már valaki? Van valakinek tapasztalata az ottani kinti életről?
Én is pont Londonba készülök. Csak sajnos én évek múlva fogok csak kijutni... eddig kizárólag jót hallottam, mindenki imád ott lakni aki kiköltözött. Az emberek is rendesek, és a boltok is rendben vannak, minden nagyon jó.
Szerintem a közbiztonság is ezerszer jobb és tisztább az egész város.
Rohadt nagy város, telezsúfolva emberekkel és járművekkel, drága lakásokkal, koszos utcákkal. Mostanában ráadásul tele van újonnan érkezett magyarokkal, akik nyelvtudás és képesítés nélkül ácsingóznak mekis és hasonló állásokra.
Tehát ha csak nincs valami hasznos szaktudásod vagy rengeteg tapasztalatod valamilyen ágazatban, akkor készülj fel arra, hogy hetekig keresgélhetsz, mivel eléggé megnőtt a verseny.
Amúgy szeretek itt élni.
Pozitivum - Penz, nyuzsges, a kereskedelmi verseny miatt sok kedvezmeny
Negativum - idojaras ( a nyarat felejtsd el! Csak ha nem mesz el nyaralni ), lakas ( nyilvan tudod,h itt marha dragak a berleti dijak,ugyhogy szinte a 80% megosztott lakasokban lakik ), kozlekedes ( ami szinten nagyon draga es zsufolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!