Idősgondozás Angliában. Van valakinek erről tapasztalata?
Figyelt kérdés
Valósak a munkák, amiket hirdetnek?2009. ápr. 24. 09:07
1/2 anonim válasza:
Sok helyen keresnek idős emberek mellé gondozókat...Ha valaki társalgási szinten tud angolul kommunikálni az egyénileg is talál itt kint ilyen munkát,és nem kell igénybe vennie a munkaközvetítőket...de gondolom vannak olyan munkaközvetítők akik megbízhatóak..(bár sok az átvágás is köztük...)A lényeg,hogyha te nővér vagy,esetleg van tapasztalatod és Társalgási szinten beszélsz angolul akkor lehet ilyen munkát találni...
2/2 anonim válasza:
Amit a Technoterv hirdet valós munka, csak épp maga az angol cég nagyon link. A közvetítő meg 100 fontot kap utánad, ha munkába állsz. Neked annyit kell tenned, hogy kb. 100ezerért kiutazol, lenyomod a tréninget egy hét alatt, általában majdnem mindenkit fel is vesznek (elméletben), aztán várhatsz 1-2 hónapot, hogy jelentkezzenek. Pontosabban folyamat írnod kell, hogy ne feledkezzenek meg rólad. Én erre most nagyon ráfáztam. Hetente 20 embert tréningeznek, de közel sem tudnak ennyit elhelyezni. Gondolom nagy a lemorzsolódás is, mert nem sokan bírják 7/24ben az öregekkel, életed ugyanis nem lesz. és nagyjából tojnak is rád, kb. mindig könyörögni kell a melóért. Erős közép vagy jobb nyelvtudás kell hozzá, és hogy magabiztosan utazgass az egész országban, ugyanis akár 2 hetente helyezhetnek máshová. Nagyjából ennyi. Én eléggé ráfáztam, nem javaslom. De volt akinek bejött, bár nekik sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!