Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Idősgondozás Angliában. Van...

Idősgondozás Angliában. Van valakinek erről tapasztalata?

Figyelt kérdés
Valósak a munkák, amiket hirdetnek?
2009. ápr. 24. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen keresnek idős emberek mellé gondozókat...Ha valaki társalgási szinten tud angolul kommunikálni az egyénileg is talál itt kint ilyen munkát,és nem kell igénybe vennie a munkaközvetítőket...de gondolom vannak olyan munkaközvetítők akik megbízhatóak..(bár sok az átvágás is köztük...)A lényeg,hogyha te nővér vagy,esetleg van tapasztalatod és Társalgási szinten beszélsz angolul akkor lehet ilyen munkát találni...
2009. ápr. 24. 09:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amit a Technoterv hirdet valós munka, csak épp maga az angol cég nagyon link. A közvetítő meg 100 fontot kap utánad, ha munkába állsz. Neked annyit kell tenned, hogy kb. 100ezerért kiutazol, lenyomod a tréninget egy hét alatt, általában majdnem mindenkit fel is vesznek (elméletben), aztán várhatsz 1-2 hónapot, hogy jelentkezzenek. Pontosabban folyamat írnod kell, hogy ne feledkezzenek meg rólad. Én erre most nagyon ráfáztam. Hetente 20 embert tréningeznek, de közel sem tudnak ennyit elhelyezni. Gondolom nagy a lemorzsolódás is, mert nem sokan bírják 7/24ben az öregekkel, életed ugyanis nem lesz. és nagyjából tojnak is rád, kb. mindig könyörögni kell a melóért. Erős közép vagy jobb nyelvtudás kell hozzá, és hogy magabiztosan utazgass az egész országban, ugyanis akár 2 hetente helyezhetnek máshová. Nagyjából ennyi. Én eléggé ráfáztam, nem javaslom. De volt akinek bejött, bár nekik sem egyszerű.
2012. márc. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!