Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Idősgondozás külföldön. Van...

Idősgondozás külföldön. Van valakinek erről tapasztalata?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 20:41
 1/5 anonim válasza:
Én is ezt akartam kérdezni. :)
2011. júl. 14. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Németországban élek és itt minden újság tele van áplókat és idösgondozókat keresnek.

Ha van már tapasztalatod tuti kapsz munkát, de szerintem azért keresnek ennyit mert nagyon keveset fizetnek érte.Az idös ápoláshoz adott nyelvet azért tudni kell.

2011. júl. 14. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokat keresnek, de egyrészt tudni kell a nyelvet, másrészt elég megterhelö dolog. (Ezen kivül nem a magyar mentalitás szerint kell dolgozni, hanem eléggé komolyan, nem lehet félvállról csinálni.)
2011. júl. 14. 21:00
 4/5 anonim válasza:
Igen valóban nem olyan, mint itt a munkaigénylés, a mostani biologia tanárom pl:angilába volt mint gondozo két évig elég sokat keresett , abból épitkezett itthon , de nagyon keményen kellett dolgozni a külföldi munka elég más rendszeren müködik...
2011. júl. 14. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Angliában élek (munkaközvetítőként dolgozom)

Nagyon sok ilyen munka szokott lenni.Van ami bentlakásos(vagyis az idős emberrel kell egy fedél alatt élni,így a szállás,étkezés biztosítva van.

De vannak elvárások idős gondozónak

- megfelelő (jó) angol kommunikáció

-szakmai tapasztalat

-referencia

- jogosítvány.

Ha ezek megvannak akkor biztos,és viszonylag jól fizető állásod lehet..

sok sikert

2011. júl. 15. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!