Jart valaki Tordan? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 20:25
1/7 anonim válasza:
Erdelyre gondolsz, ugye? Regen jartam ott, de csodalatos volt. Vegegjartuk a tordai hasadekot is. Az is igen kulonleges.
2/7 anonim válasza:
Tordén vagy a hasadéknál? a hasadék szuper, van sóbánya is. felujitva belül, szép helyek vannak arrafele nagyon.
4/7 anonim válasza:
lehet oytt is van, de ez a Torda kb 200 km-re van a Román magyar határtól ha Ártándon mész át.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én Szerbiában voltam még évekkel ezelőtt egy Torda nevű kis faluban.
Csendes, magyarlakta település, kedvesek és vendégszeretőek voltak nagyon.
6/7 A kérdező kommentje:
A sobanya szep, a kornyezo taj gyonyoru, a varos viszont Erdely szegyene: koborkutyak uton-utfelen, szemetes, rossz allapotban levo utcak, regrol megmaradt hazak, amelyek szepek lennenek, de alig volt koztuk nehany, ami rendbe volt teve, ha beneztem az udvarokba putri volt mindenutt; a foteren csatornaszag stb. Nem lejaratni akaro Tordat, mert sirni tudtam volna, mikor lattam. 600-700 eves templomok, legalabb harom is volt ilyen, de szegyenteljes allapotban. SIRALOM!
2011. júl. 24. 09:48
7/7 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy en tettem fel a kerdest, es furcsa, hogy en is valaszolom meg. Egy hete voltunk ott es akarom, hogy senkit se lepjen meg, amit ott talal.
2011. júl. 24. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!