Megéri elmenni Auswitch-ba? Valaki járt már ott?
Hidd el történelmi háttérrel tisztában vagyok -.-
Valaki létszi normális választ:)
mekkora taplók az eddigi válaszolók...
ha érdekel a történelem, érdemes elmenni, dekészülj fel arra, hogy igen megrázó lesz. én se mertem még, csak hallottam mástól.
Én jártam ott 17 évesen!Szerintem megéri elmenni,érdekes volt.Habár ha láttad a Schindler listája című fimet,akkor nem sok újat fogsz látni,hallani.
Osztállyal voltunk.Hallottuk hogy felettünk lévő évfolyamból szinte mindenki sírt,nálunk viszont senki.
Voltak durva dolgok,de aki tisztában van a történelemmel az szerintem tudja hogy mire számíthat!
Ami amúgy szintén érdekes volt hogy az idegenvezető nőnek a szülei a táborban ismerkedtek meg(nem tudom melyikben,talán Birkenau vagy Auschwitz),egymásba szerettek,és együtt meg is menekültek :)
Ha megteheted,utazz el :)
(teaman)
Ha ilyen butaságot írsz magadról állítasz ki bizonyítványt, ha neked kellett volna átélni az ott történteke nagyon más lenne a véleményed.
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
Taplók ti meg ne itt okoskodjatok!
Az érdemes-e tényleg jobban hangzik, de látom így is megértetted a kérdésem :) köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!