Amszterdamba min. Mennyi pénzért lehet elmenni egy pár napra?
> aha,de a 210ben benne van a szállás is...
Jó, hogy mondod, így már más a leányzó fekvése.
Úristen, micsoda kalkulációk :)
Mi ketten voltunk most nyáron két hétig Hollandiában , Belgiumban, Luxemburgban - összesen 12 városban. Amszterdamban 3 napot voltunk (3 nap , 4 éjszaka).
Ketten mindennel (kaja, belépők, repülő, városi tömegközlekedési bérletek, városok közti vonatozás, szállás...stb.) költöttünk 260ezret, tehát fejenként 130-at.
Igaz, szállásra csak 2 éjjelt fizettünk, mert fenn vagyok a couchsurf oldalon , onnan voltak szállásadóink.
Mondjuk kaját csak a legszükségesebbet ettük - felvágott, kenyér, virsli.
Kedves utolsó:amszterdam:hol szálltatok meg?a repülőjegy személyenként pontosan mennyi volt?mit néztetek meg?
a kaja nem probléma:DD én is kb ilyenekre számítok,de örülnék ha a többit még sikerülne lejjebb adni:DD
wizzairrel utaztunk, oda-vissza 30.000 ft per fő.
szállás : a couchsurf.com oldalon vagyok regisztrálva évek óta - ez egy olyan oldal, ahol utazni vágyók találhatnak maguknak külföldön szállásadókat - ezt értsd úgy, hogy náluk alszol, az otthonukban. cserébe ha akarsz, viszel egy pici ajándékot vagy megteszel 1-2 szívességet vagy csak szimplán megköszönöd a vendéglátást.
Az, hogy te fogadnál-e külföldi utazókat az otthonodban, a te döntésed, nem kötelező.
röviden ennyi.
nekem csupa csupa jó tapasztalatom volt eddig, sok a segítőkész ember a világon.
hűű,ez nagyon szimpatikusan hangzik:mindenképpen meg fogom nézni ezt az oldalt!!
és az amszerdamon belüli közlekedésre valamint a nevezetességek megtekintésére mennyit szántatok?mit néztetek meg?
szerinted amszerdami kirándulást érdemes egybekötni egy bővebb hollandiai körúttal?ha igen,mit érdemes szerinted megnézni?:))
hát mi voltuk Eindhovenben, Rotterdamban, Utrechtben, Hágában, Delftben is.
Viszont a Wizzair gépe Eindhovenbe repül, nem Amszterdamba,ha ez gondot okoz, akkor inkább menj Malévval vagy valamilyen külföldi fapadossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!