Ki jart mar Rómában?
Ééééén!!
Barátommal voltam, pár hete, és ott kérte meg a kezem, szóval imádom Rómát:D:D
ez egy nagyon hasznos oldal, mi ebből "készültünk" utazás előtt, kb mindent megnéztünk 3 nap alatt, ami itt fel van sorolva (lejártuk a lábunkat:D)
koszonom a valaszokat :) es az oldalakat, atnezegetem :)
oo gratula a lanykereshez. hol kerte meg a kezed? biztos szep volt :) mi most voltunk parommal parizsban, es msot talalgatunk mi legyen a kovetkezo "allomas". mennyi penzbe jott bele ha szabad kerdeznem? dragasag van? melyik legitarsasaggal mentetek? :)
A lánykérés a Borghese parkban volt, szép kilátás van onnan a városra:)
100 ezer volt 2 főnek a repülő (wizzair) és a szállás (2*-os a Termini állomástől 2 utcára), költőpénzt 350 eurót vittünk, de hoztunk haza belőle, próbáltunk olcsó kajákat enni: pizza, szendvics, rizottó, de a belvárosban, pl a Pantheon környékén a pici utcákban ezek is elég drágák.
Vettünk Roma Pass-t, ami igazából olyan mint a bkv bérlet, mindenre lehet használni, és 2 tetszőleges múzeumba ingyenes a belépés vele, a reptérről (Fiumicino) van vonat a Terminibe, ami ha jól emlékszem 24 euró egy útra egy főnek, de azon az oldalon, amit linkeltem, minden ilyen infó megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!