Van valakinek saját tapasztalata a www.edreams.com-mal kapcsolatban?
Szia!
Én foglaltam, és minden rendben volt vele. Bár én nem gondolom alacsonynak az áraikat, mindenesetre jöttem már velük, és nem volt semmi gáz.:)
hű, úgy emlékszem, hogy kb 6 ezer forint többletköltség rakódott rá (lehet hogy ennél kevesebb volt, több biztos nem!), mert ugye oda van írva, hogy nincsenek benne a különféle plusz díjak. De hogy mire mennyit kellett fizetni, arra abszolút nem emlékszem, csomagért biztos hogy van többletdíj, a súlyától függ, meg még illetékféleségek.
De úgy emlékszem, hogy nekem a csomagdíjjal meg a plusz mindenfélékkel együtt kb 6 ezerrel lett több, mint amire eredetileg kijött. Viszont nekem 20 kiló volt a súlyhatár, nem tudom, ez gondolom inkább légitársaságoktól függ, meg nyilván attól, hogy mennyi időre mész meg hova, de én fél évre jöttem el, úgyhogy nekem ez elég necces volt...és lesz hazafelé...na mindegy, remélem segítettem, jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!