Kezdőoldal » Utazás » Európa » Róma-Capri szigeti utazás...

Róma-Capri szigeti utazás augusztusban autóbusszal (9nap) - van valakinek élménye, tapasztalata ilyen úttal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

hányan mentek?

mennyi az össz költség így előre láthatóan?

2010. máj. 26. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

mennyit szántok rá?

hol lesz a szállás hely?

2010. máj. 26. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy szervezett út lesz, hárman megyünk, összesen a fakultatív utakkal együtt közel 700 ezer. De nem ez a lényeg, mert régóta gyűjtöttem rá.... Hanem hogy milyen a vidék (főleg Sorrento, Capri), mennyire nagy élmény, illetve mennyire fárasztó - megéri-e autóbusszal 9 napon keresztül végigzötyögni.... - Erre válaszoljatok!
2010. máj. 26. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Én a Firefox kereső képekhez beírom amire kíváncsi vagyok.

Rengeteg képet, leírást találok. Másik, ott van a you tube.

Utána nézhetsz az ONGO-n is. Jó utat, sok szép emléket.

Ui.

Busszal én nagyon drágának találom.

2010. máj. 26. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyú fárasztó lesz, de minden másodperc megéri. Azt nem lehet leírni, hogy milyen érzés ránézni a tenger felé magasodó sziklafalba épített kis "falucskára", az egész olyan, mint egy giccses, eltúlzott képeslap, de az a valóság. Azt fogod érezni, hogy ez nem is igaz, csak álmodsz, hogy a világ közepén vagy, ahonnan nem akarsz visszamenni. Ismétlem, mindeközben rohadt fárasztó, pláne busszal, de ne hagyd ki.
2010. máj. 26. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Az ár töredékéért is el tudnál jutni dél-olaszországba, nagyobb különbséget nem nyújthat a 700ezres busz, mint a 100 ezres....
2010. máj. 26. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Írd le légyszi, 3 fő hogy tud 100 ezerért eljutni Rómába is és Capriba is??? Nagyon érdekelne!!!! Mert akkor inkább azt választom :::)))
2010. máj. 26. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem én írtam, és nem is szeretnék kötekedni, de a 700 ezer 3 főre nekem is kicsit soknak tűnik. Persze a kényelem rengeteget számít, és nyilván így sokkal egyszerűbb is, hisz nem kell aggódni semmi miatt. Ez egyéni szervezéssel szerintem is olcsóbban kijönne, de mondom, ha neked megér ennyi pénzt, akkor nincs vele semmi gond. Wizzair-nek megy járata Nápolyba és Rómába is. (Nápolyba olcsóbb) Így ha pl Rómába mentek, ott eltöltötök egy-két napot, majd tovább álltok Caprira (busszal, vonattal, hajóval), a nyaralás végén csak Nápolyig kell visszamenni, onnan jön haza repülő. A jegyeket oda-vissza szerintem legrosszabb esetben is meg lehet így oldani 40 ezerből fejenként, a vonat, busz városok között nem tudom mennyibe kerül, a hajót sem, de szerintem az utazást, max 200-250 ezerből ki lehet hozni + szállás + étkezés. Ez persze sok mindenen múlik, de érted na! :) Lényeg a lényeg, ha nem sajnálod rá, akkor szerintem vágj bele nyugodtan, nagyon irigy vagyok! :) Jó utat! :)
2010. máj. 27. 00:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy aggódtok az anyagiak miatt, én is sokallom, de mivel régóta vágytam rá, a pénzt már összegyűjtöttem. Egyébként én is próbáltam számolgatni hogyan jövök ki jobban, de azután az jött ki, hogy belépőkkel, helyi utazással együtt, majdnem ott tartok - csak nekem kell megszervezni, így meg ezt a részt megcsinálják helyettem.... A kérdésem inkább arra vonatkozott (mint arra hogy anyagilag megéri vagy sem), hogy valóban annyira káprázatos-e Sorrento mint mondják, mit érdemes megnézni, kinek milyen tapasztalatai voltak az ilyen utakról....
2010. máj. 27. 09:37
 10/10 anonim válasza:
Szia!Mi tavaly voltunk először Olaszországban,a férjem anyukája és testvérei ott élnek.Tavaly Rómába mentünk Malévvel,ami akkor nagyon olcsón jött ki,3 főre,2 felnőtt és egy gyerek jeggyel,,oda-vissza 58 ezerből.Most ismét repülünk,24-én.Wizzair-el repülünk,most 80 ezer lett a jegyünk,de ha 1 nappal előbb meg tudtuk volna venni,akkor mindössze 37 ezer forintból kijött volna.Ja,és most Nápolyba repülünk.Szóval véleményem szerint jobban megéri így.De,tudom,nem ezt kérdezted.:)Sajnos a szállásról és az egyéb árakról nincs tapasztalatom,mert mi ugye anyósomnál laktunk.Viszont most mi is el szeretnénk menni Caprira és utánaolvasgattam,azt írták valahol,hogy Nápolyból 19 euro a hajó Caprira fejenként.Nem tudom,hogy igaz-e...Fárasztónak tuti,hogy fárasztó lesz,ez nem kétséges,de megéri majd,mert gyönyörű ország! :) Jó utat nektek!
2010. jún. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!