Valaki megy nyáron Angliába mint Au Pair?
hát az angliai sztori még nem konkrét.München mellé megyek egyébként,csak a nyárra kellek,aminek örülök,mert az angolomat szeretném leginkább fejleszteni.
ez egy kis falu,szóval remélem utána egy városban sikerül családot találni.legjobb lenne Londonban:)
22 vagyok,és nem tudom mire számítsak,mert eddig csak unokaöcsémre vigyáztam...pár órára:)
majd lesz valahogy:)remélem nem lesz sehol túl nagy gond.ezt kívánom neked is:)
hát én aupairworld.net en regisztráltam,és ott találtam.több családdal is leveleztem,végül 2 maradt akikkel skype-on videóbeszélgettünk.az egyik végül visszamondott,mondván találtak mást,nem is baj,ott 3 gyerek volt:)
ahová megyek csak 1 gyerek van:)mindennap írunk vmit egymásnak,egymásról:) ők nagyon szimpik.
Én is azon az oldalon regisztráltam. Én úgy vagyok vele h 1-2 gyerekre szeretnék vigyázni, ennél több meg már húzós lenne számomra szerintem. De reméljük h összejön.
Utolsó: te mikor mész? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!