Egy napos út Prágába? Kivitelezhető?
Figyelt kérdés
Párommal mennék, még csak terv. Úgy mennénk, hogy előzőnap este vagy aznap reggel utazunk oda és aznap este jövünk haza. A napot a városban töltenénk. Érdemes ez így? Mire kell figyelni? Mire vigyázzunk? Vonattal mennénk.2011. ápr. 26. 18:51
1/9 anonim válasza:
régen volt hálókocsi Prágába
egy nap alatt csak izelítőt kapsz a városból
de azért menjetek mert gyönyörű
2/9 anonim válasza:
Ha előző nap indultok, majd a 3. nap értek haza,
az milyen számrendszerben 1 napos út??
3/9 anonim válasza:
szerintem megbánjátok ha csak 1 napra mentek
4/9 anonim válasza:
Jobban jártok ha spóroltok még és két napra, de inkább háromra menjetek, ez pénz kidobás és csalódás lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, oké, aki beszólt hogy milyen számrendszerben egy nap, annak igaza van... Kicsit elbénáztam a dolgot. :D
Tehát akkor több napra menjünk? Mennyire nehéz ott szállást találni és mennyire drága a város?
2011. ápr. 26. 19:26
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
""Ha előző nap indultok, majd a 3. nap értek haza,
az milyen számrendszerben 1 napos út?? ""
Ezt én írtam.
De viccen kívül, legalább egy három napos útra menjetek
és nagyon jól fogjátok érezni magatokat!
Rengeteg a látnivaló és a helyi ételek és sörözők sem utolsók!!
Jó szórakozást!
9/9 anonim válasza:
Ezeken kívül meg érdemes szétnézni a Teszvesz/Vatera oldalon is mert elég olcsón lehet 2 vagy 3 napos szállásokat (utalvány) lefoglalni Prágában (pl: 3 éjszaka 4 csillagos szállodába bőséges reggelivel 2 főre 34.000 Ft összesen, ha ezt leosztod, kevesebb mint 5700 Ft/fő/éj !!! Ezért Magyarországon mit kapsz lesújtó pillantásokon kívül? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!