Angliában mennyi saccperköbö a megélhetés?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt lakásbérlés, rezsi(nagy átlagban), kaja...stb? Férjem szeretne kimenni, mert úgy gondololja ott kint többet kereshetne és tudna haza is küldeni pénzt. Szerintem az a 900/1000 font nem egy olyan hajde összeg egy családos embernek, ha figyelembe vesszük, hogy adózni és megélni is kell ott kint. Itthon meg két pici gyerek van....2011. ápr. 21. 13:00
1/7 anonim válasza:
Ha a lakást a saját keresetéből kell biztosítania, akkor nemigen fog tudni spórolni. A lakásbérleti díjak havi 400 fonttól a csillagos égig terjednek.
2/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
-Anglián belül hol akar lakást bérelni,hol akar dolgozni
-Tud angolul? Mert ha nem akkor saccperköbö a megélhetés NULLA. Nyelvtudás nélkül nem lesz állása,így se szállás,se kaja,se pénz..
-Ha tud jól angolul akkor leírom,hogy mi mennyibe kerül általában..(egyébként a létminimum olyan kábé 840 font havonta,és ez a gyakori bér egy segédmunkásnak)
3/7 anonim válasza:
Én azt tanácsolom a férjednek, h ha van otthon munkája, akkor inkább maradjon, mert nagyon lecsökkent a munkalehetőségek száma. Nem is fizetnek annyira jól, h magát meg titeket külön háztartásban eltartson. Én is sokat szenvedtem egymagam az elején, rossz lett volna, ha még mást is támogatnom kell.
4/7 anonim válasza:
Ha itthon is el kell tartania még egy háztartást, az már nehezebb dió az biztos. Én egyedül vagyok itt, otthon csak a szüleim vannak(nekik szoktam küldeni kb. 300-350 fontot kéthavonta.). Itt csak mi vagyunk ketten az észt barátnőmmel egy garzonlakásban. Én informatikusként dolgozom, ő pedig irodai asszisztens. Azt mondhatom, hogy nekünk bejött az angliai élet, de nekem könnyű volt, nem volt Magyarországon semmi, a szüleimen kívül, akit otthon hagytam volna. Ha lenne családod, akkor csakis akkor vállalnám be, ha tényleg nem lenne más választás.(Pl. Hitelfizetés)
5/7 anonim válasza:
Az a 900/1000 font/hó az egy személyre elég idekinn, de eltartani az otthoniakat, arra sajnos kevés, legalábbis szerintem.
6/7 anonim válasza:
Az hogy egyes szupermarketekben milyen árak vannak, itt tájékozódhatsz: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én is így gondoltam a dolgot. Ott sincs kolbászból a kerítés.
2011. ápr. 21. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!