Melyik európai városba érdemes elmenni? Londonban, Párizsban és Rómában már jártam.
Ha még nézed a válaszokat:
Abszolút nem irigységből irtam az előző válaszomat!!!!!!!!
Sajnos sokan flancolnak és a megélhetésük kárára utazgatnak külföldre, csak azért, hogy elmondhassák, hogy itt is voltam és ott is voltam.... (nem mondtam, hogy Te is!!!!)
Persze ők nem tudják, hogy királyaink hová lettek eltemetve, valóban zöld-e a cifra palota ablaka.... stb...
Komolyabbra fordítva:Székelyudvarhelyre igen is érdemes ellátogatni minimum egy 7 -10 napra, mert rengeteg szépség, látnivaló érdekesség van kb 150 km-es körzetében!
Csak néhány: Parajd: Európa legnagyobb sóbányája, le lehet menni, fantasztikus... mellette egy fűrdő, olyan sós a vize hogy ülni tudsz benne és nem süllyedsz el.
Békás szoros a régi magyar határ...
Gyilkos Tó_ lehet csónakázni a fák között...
Tényleg csaak kiemeltem náhányat..
Ja! Magyarul beszélnek és maximálisan szeretik és megbecsülik a vendégeiket!!!!
Végszóként jó utat, kellemes kikapcsolódást kívánok!
Ui.: én Krakkót, Prágát tervezem és Párizsban sem voltam még, lehet azért mert inkább tengerpart párti vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!