Melyik európai városba érdemes elmenni? Londonban, Párizsban és Rómában már jártam.
Lokalpatriotizmusombol fakadoan kötelessegem, hogy Salzburgot ajanljam!
Viszont szemelyes favoritom Krakko. Egy fantasztikusan gyönyörü varos, amely mind kulturalis, mind szorakozas szemszögeiböl nezve egyedülallo elmenyt nyujt. Es nagyon megfizethetö is. Közel van egy oriasi es szerintem egesz Europa legszebb sobanyaja is. A szinten közel levö NS halaltabort szinten erdemes egyszer megnezni, de szemelyes izlesem szerint kicsit tul modenre es absztraktnak sikerültek a killitasok ott.
Krakko belvarosa lenyügözö. Teljesen eppsegben megmaradt közepkori piacter, templomok stb... tele van nagyon szinvonalas szorakozohelyekkel es hihetetlenül baratsagosak az emberek!
En iden is tervezem, hogy ezuttal motorral tegyek latogatast arra fele.
Madrid, Isztambul, Athén, Nizza
De szerintem mindenhova érdemes menni, mindenhol van látnivaló.
05:49-nek mondom, hogy igen a legtöbb magyar városban már voltam. Azok közül amelyeket írtad, csak Székelyudvarhelyen nem. (Nem kéne irigykedni)
A többieknek köszönöm a válaszokat, de jöhetnék még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!