Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki szeretnék menni tanulni...

Ki szeretnék menni tanulni Angliába. Hogyan tudnék?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem szeretem az iskolámat, nem illeszkedtem be eléggé az osztályomba és ki szeretnék menni. Hogyan lehetne erre lehetőségem?
2011. febr. 1. 16:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

repülővel.

amúgy ösztön díj, ilyesmi nincs? ja és mindenképp beszélj róla szülővel vagy ilyesmikkel, akik tudnának támogatni.

2011. febr. 1. 16:44
 2/20 A kérdező kommentje:

hát ...pedig már úgy gondoltam h elsétálok :):D

egyébként teljesen magamra maradva érzem magam, anyám is ilyeneket mond, hogy bőghetek nyugodtan. nem érdekli őket, hogy mennyire rosszul érzem magam,egyiküknek sem vagyok fontos. talán ha erőlködnék, akkor rábeszélhetném őket erre, mert amúgy talán lenne rá pénz, de azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá.

2011. febr. 1. 16:54
 3/20 anonim ***** válasza:

Érdekesek vagytok ti fiatalok..Amikor a 14 éves volt,mondtam neki,hogy Az általános iskolai ballagás után arra készüljön fel,hogy Angliában fog tovább tanulni..Hónapokig kellett győzködnöm,mert az istenek nem akart kijönni..Hogy őszinte legyek egy kicsit szerintem haragudott is rám,hogy kirángattam a megszokott környezetéből,és ki hurcoltam Angliába..

De mára már 18 éves és csak most mondja,hogy végül is megérte,hogy kijött..

Kedves 14 éves kislány..

Itt olyan sokan írják,hogy rokonunk,jó barátjuk él kint Angliában..Talán ha van rokonod akkor beszélj velük,és ha náluk élhetnél akkor tanulhatnál itt kint..Bár ez sem ilyen könnyű,mert kell a szülők beleegyezése.

Vagy megpróbálhatnád az iskolát ahol ösztöndíjat adnak...Ez a nehezebben járható út,mert elég sok a jelentkező,és vannak elvárások..

2011. febr. 1. 18:09
 4/20 anonim ***** válasza:
javítok* kimaradt,hogy amikor a fiam 14 éves volt....
2011. febr. 1. 18:09
 5/20 A kérdező kommentje:
Én mit meg nem adnék, hogy kimehessek. :( Egyébként van anyukámnak és nekem egy angol barátunk, aki 47 éves (semmi szerelem köztük vagy ilyesmi, csak szimplán beszélgetnek úgy az élet dolgairól, meg velem is elbeszélget mindenféléről) de neki meg a családja nem tudja hogy velünk beszélget. Ő rá gondoltam, de anyukám azt mondta, hogy azért mégis, mi mit gondolnánk hogyha idekéredzkedne(bocsi, fogalmam sincs hogy kell leírni)egy angol lány hogy hadd tanuljon itt és lakjon nálunk......
2011. febr. 1. 18:57
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs rokonod kint (lehetőleg közeli, még inkább családtag), akkor nem nagyon fog menni.
2011. febr. 1. 19:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az angollal dumálhatsz erről, ha jóba vagytok. Aztán majd alakul a dolog. Meg anyukádnak mondd meg hogy nagyon ki akarsz menni, és manapság a nyelv a legfontosabb, és mennyire megdobná a nyelvtudásod, ha kimennél. pár érv: 1 jobban is éreznéd magad, 2 több ismerősöd lenne -ami azért nem rossz 3 baromi jól megtanulnál angolul.

remélem tudtam vmennyire segíteni:)

2011. febr. 1. 19:13
 8/20 anonim ***** válasza:

Második vagyok..

Azért az kevés,hogy anyukádnak van egy ismerőse akivel szokott neten keresztül dumálni..Ehhez azért több kell.

Egyébként ez nem úgy megy,hogy kimész egy ismerőshöz és ott élsz..Még ha bele is menne az angol pasas és a családja(bár kétlem,hogy a családja belemenne főleg,hogy titkolja a pasas,hogy magyar nővel dumálgat.) Azért ez nem ilyen egyszerű.Eleinte anyukádnak is ki kéne menni pár napra,hogy az iskolát elintézze.Ugyanis ahhoz hogy egy iskolába be legyél iratkozva kell a szülő vagy gyám hozzájárulása,aláírása..Ezért szükség lenne anyukádra is pár napra.Meg hát ingyen ti sem várhatjátok el,hogy egy család eltartson..Lehet,hogy az angol család nem akar kiadásokat a te részedről..

2011. febr. 1. 19:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hgy van valami csereprogram féle, amivel ki lehet menni egy tanévre. Persze ez nem ingyenes, de ha végülis jó áltok anyagilag, akkor úgy emlékszem azért nem volt ilyen extra csillagászati összeg. És ha már kimész egy évre, majd akkor el tudjátok dönteni, hogy hogyan tovább. Az a lényeg, hogy itt el kell kezdened ehhez egy középsulit és ha visszajössz és nem akarsz kimaradni egy évet, akkor le kell vizsgáznod bizonyos tárgyakból (irodalom, magyar, töri, amit nem tanulsz kinn).

Keress rá arra, hogy középiskolai tanév külföldön. Nekem vannak olyan ismerőseim, akik így voltak 1 évig kinn (ez a program már nagyon régóta van).

2011. febr. 1. 20:43
 10/20 anonim ***** válasza:
2011. febr. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!