Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapest vagy Prága,melyik a...

Budapest vagy Prága,melyik a szebb város?

Figyelt kérdés

jan. 7. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Azért ne tegyünk úgy, mintha Prágában nem lenne panoráma...
jan. 8. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen Prága !!!
jan. 9. 08:14
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Budapest☺️ es nagyon örülök hogy a többség velemenye is ez.

Amugy sztem főtere inkabb a kisebb varosoknak szokott lenni, Londonnak pl melyik a főtere? Vagy Parizsnak.

jan. 10. 00:17
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
Nehéz összehasonlítani, mert Prágában egy viszonylag kicsi de ékszerdoboz jellegű kompakt történelmi óváros ami szép, de amihez képest Budapest grandiózó. Nekem Budapest jobban tetszik, de meg kell adni Prágának is ami jár.
jan. 10. 13:09
 15/20 A kérdező kommentje:
De azért Prága is megér egy hosszú hétvégét, turistaként?
jan. 17. 09:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Hat hogyne érne meg...

Európa egyik legszebb városa.. attól hogy Budapest még kiemelkedőbb és grandiózusabb

jan. 17. 09:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Kinek mi a véleménye... Nekem Prága izgalmasabb volt, rövid utazás is tervezhető, mert könnyen meglehet mindent közelíteni.
jan. 17. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van szubjektív megközelítés, de az természetes, hogy egy ritkábban látogatott számunkra egzotikus hely izgalmasabb lehet. Mi is mindig Prágába jártunk sörözni egyetemi szünetekben, de nem azért mert szebb volt, hanem mert nem ott laktunk és ezért izgalmasabb volt. Úgyhogy ne keverjük a "nekem mi tetsziket" a valós attribútumokkal
jan. 19. 03:35
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem drágának semmi köze nincs Budapesthez. A hozzá sem lehet hasonlítani.

Szép Prága, történelmi város, érdemes meglátogatni egyszer. De nem ad nagyobb élményt mint pl Ljubljana... vagy talán egy picit

Budapest belvárosa viszont hatalmas területen kirívóan gyönyörű, főleg a budai oldalról a panoráma. Bárcsak nem magyar lennék hogy úgy lássam először. Nappal és éjjel is zseniális.

Az elszórt gyönyörű épületekről nem is beszélve... csak az iparművészeti meg a mezőgazdasági múzeum és a Postatakarékpénztár egy kuriózum.

A parlament meg benne van a világ top 10 épülete között. Kevés ember alkotta dolog közelíti meg.

jan. 22. 06:40
 20/20 anonim ***** válasza:
*praganak
jan. 22. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!