Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülés nagyobb gyerekekkel?

Repülés nagyobb gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanácsot kérni, első repülés lesz nekünk, nekem is és a gyerekeknek is. 7 és 9 évesek.

Kérlek adjátok tanácsot mire figyeljek.

Sima egyszerű jegyek, nincs poggyász és helyet sem vettünk, illetve nem mi vettük a jegyet.

Nem tudom pontosan, hogyan működik a dolog. Köszönöm ha segítesz!

ma 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra figyeljetek, hogy az egész egy foglaláson legyen és gyerekjegyük legyen. Így biztosan egymás melletti helyet fog sorsolni a becsekkoláskor.

Amúgy melyik légitársaság?

ma 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehát valószínüleg fapadossal mentek ilyen 1-2-3 órás útra. Ők már elég nagyok, nem lesz velük semmi baj. Esetleg elmondhatjátok, hogy fel és leszállaskor változik a legnyomás és ha érzékeny a fülük, lehet kellemetlen. Tátogjanak egy kicsit, elmúlik.

Nézzetek meg nem ültettek-e szét benneteket, mert a gyerekeket szülő mellől nem kéne. De ha négytagú családként négy helyetek lesz, akkor csak az egyik gyerek tud ablak mellé ülni, ezért azt előre beszéljétek meg, hogy ki most és ki visszafelé ül ablak mellé. Nehogy ott legyen veszekedés, sértődés. Az ülés alapján meg tudod nézni, hogy nem pont a szárnyra néz az ablakotok, mert az is okozhat csalódást. Amikor ülnek, MINDIG legyenek a gyerekek becsatolva, nem játék, ők még nem éltek át turbulenciát. Esetleg el lehet mondani, hogy ritkán de van ilyen, akármi van nem jell megijedni, akkor se lesz semmi baj ha nagyon rázkódik a gép.

A wc-re kísérjetek el őket elsőre, ha ki akarnak menni. Mondjatok el, hogy a reteszt rá kell húzni belül, akkor kapcsolódik fel a belső világítás és mutassatok meg a lehúzó gombját, de ne ijedjenek meg, mert jó hangos lesz

ma 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra is figyeljetek, ha nincs semmilyen csomagotok, akkor ugye fejenként vihettek 1-1 hátizsákot. Ezek nem összevonhatóak.

Láttam már, hogy ezért büntettek egy anyukát, mert egy nagyobb táskát vittek ketten a kislányával a megengedett két kicsi helyett.

ma 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ablakok helyét és az ülésrendet az adott légitársaság géptipusán a legegyszerűbben a seatguru oldalán tudjátok ellenőrizni
ma 00:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

1-es:Egyedül fogok menni a 2 gyerekkel, igen rövidebb út, 2 óra lesz. Wizzairnél lett véve a jegy és egyben van a hármunké,nekik gyerekjegy.

Esetleg meg abban tudnátok segíteni, hogy el küldték nekem e-mailban a vissza igazolást, ezzel pontosan mi a teendő? A helyszínen mondják majd meg vagy online kell csinálnom valamit?

Próbáltam regisztrálni a Wizzair aplikációba, de az e-mail aktiválás valamiért nem sikerül.

ma 00:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs helyetek, akkor legkorábban 24 órával az indulás előtt csekkolhatsz be.

Ez kb. annyiból áll, hogy megadod a neveket és kiválasztja a helyeket nektek, és megkapod a beszállókártyákat.

Ezt online érdemes megcsinálni, mert a reptéren plusz pénzbe kerül.

ma 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt fülproblémájuk érdemes beszerezni repüléshez füldugót mert fájhat nekik meg persze neked is. Azon kívül legyen valami amivel eljátszanak. A repülés unalmas, kb mintha buszoznàl. A felszálláson meg a leszálláson kívül nem sok izgalom van.
ma 01:09
 8/9 _Cherrybomb_ válasza:
A fülduguláson egyébként segít a mentolos rágó, azt érdemes vinni magatokkal, vagy a reptéren vásárolni illetve még azt tudom ajánlani, hogy mindenképp kényelmes ruhába öltözzetek, mert valóban hosszú és fárasztó pár órát ücsörögni, páran szeretnek kiöltözni repüléshez, de szerintem semmi szükség nincs erre, a legpraktikusabb a lehető legkényelmesebben felöltözni
ma 03:16
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Csak akkor segít ha nincs egyéb probléma. Az én fiamnak semmit nem ér, fáj neki meg egy nappal utána is be van dugulva hiàbaca rágó meg az orrspray. Nem kellemes úgy utazni ha a gyetek üvölt végig.

ma 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!