Pár napos kirándulás Magyarországon? Tudtok adni ötletet hova menjünk nagyobb gyerekekkek?
Bárhova... Némi infó nem ártana: érdeklődési kör, fittség/túrázásra való hajlandóság, költségvetés, honnan mennétek, stb.
Ha a hasamra kell ütni, akkor azt mondom, hogy Bakony. A bakonybéli csillagvizsgáló nagy kedvencem, de jó előre ajánlott bejelentkezni. Rengeteg túraútvonal van, üdülőfalvak (Németbánya, Bakonykoppány, Fenyőfő mind jó hely), a Hubertlaki-tó gyönyörű. Zircen az apátság és az arborétum és a cseszneki vár látnivalónak is korrekt, meg persze ott van Veszprém és a Balaton 1 órán belül.
Honnan mennétek, hány km-es körzetben kerestek, hol voltatok már....?
És még lenne pár infó... Hogy ne javasoljunk olyasmit, ami vagy messze van, vagy már ezerszer jártatok ott...
Ezen kívül: inkább városnézés, vagy erdei kirándulás?
Nekem Ipolytarnóc óriási csalódás... Annak való, aki kőzetmaradványokról tanulni akar. Pedig mi csak sétálójegyet akartunk alapból... Rábeszéltek minket a bejáratnál, hogy a sima sétálójegy csak ismert tudással élvezetes. Tömény és élvezhetetlen volt számunkra. Értem én, hogy erre is szüksége van valakinek... Aki főiskolán ilyet tanul esetleg. De ez nem szórakozás, mert tömény. Gyerekekkel együtt toporogtam és minden bajom volt.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!