Milyen kisméretű kutyát ajánlotok lakásba, kicsit nagyobb gyerekekkel, egy családnak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 19:21
1/12 anonim válasza:
French Bulldog, Pug vagy Pekingese, Pomeranian.
2/12 anonim válasza:
Bolognese. Nekem 7 hónapja van és imádom. 🙂
3/12 anonim válasza:
#1 ezeknek magyar neve is van, elég erőltetett ez az angolozás. Mondom ezt tolmácsként, nem ettől fogsz okosabbnak tűnni…
Törpe schnauzer nagyon jól kijön a gyerekekkel és türelmes velük, tudom ajánlani. Nekem a yorkim is szereti a kicsiket, de úgy tudom nem ez az általános, a legtöbb nehezen viseli őket.
4/12 anonim válasza:
#3 Te sem a kioktatástól fogsz okosabbnak tűnni :)
6/12 anonim válasza:
Tényleg nem, te el is hiszed magadról :D
7/12 anonim válasza:
Ha jót akartok mulatni, akkor tacskó.
9/12 anonim válasza:
Kedves első, a "vagy" szót lefordítanád nekünk? Nem értjük!
10/12 anonim válasza:
Ha nem értitek írjátok be a "google" ba :)
Ja és inkább a kérdező válaszára írjatok, elvégre azon van a lényeg. Nem azon, hogy én most az angol megnevezésükön írtam be a kutyákat.
1. 3. 6. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!