Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire biztonságos Beregszás...

Mennyire biztonságos Beregszászra utazni mostanság?

Figyelt kérdés
Van útlevelem, de a háborús helyzet miatt attól tartok nem engednének vissza.

dec. 10. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen útleveled van?

Ha ukrán, akkor semennyire.

dec. 10. 12:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Magyar útlevelem van.
dec. 10. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Mit számít milyened van. Ha férfi vagy besoroznak és a fronton találod magad.
dec. 10. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, így is lehet gond?
dec. 10. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Biztonságos. Az első kérdezőnek van igaza abban, hogyha Ukrán férfi állampolgár vagy, akkor lehet ezt ki kéne hagyni, de magyarként (vagy bármely más állampolgárként ami nem Orosz, ukrán, észak koreai vagy Fehér Orosz).

Kárpátalját nem szokták bombázni az Oroszok, néha egy-egy (Az oroszok szerint iszonyat pontos) rakéta eltéved oda, de tévednek el annyira, hogy Beregszászt bombázzák.

Tudom, hogy sokan itt félnek egy háborús országba való utazástól, szerintem teljesen jogosan, de egy háborús országba való utazás nem egyenlő egy aktív háborús területre való utazással. Főleg nem ha kb 1000 km-re van a front.

dec. 10. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
5 perc alatt a 3. provokációba botlok a gyakorin! Mi ez a baromság?
dec. 10. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Abszolút biztonságos, menj nyugodtan.
dec. 12. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanezektol tartottam en is, meg a huhogoktol. Kimentem Munkacsra wellnessezni, nem volt semmi. A varosban jarva fel sem tunik, hogy haboru van. Az utleveled mellett legyen ott szemelyid is. Mindig tartsd oket a zsebedben + fotozd le mindkettot. Ne hagyd a szallason es a kocsiban sem, ennyi.
dec. 14. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Speciel pont tegnap lőtték az oroszok rakétákkal Munkácsot.
dec. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!