Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire biztonságos Beregszás...

Mennyire biztonságos Beregszászra utazni mostanság?

Figyelt kérdés
Van útlevelem, de a háborús helyzet miatt attól tartok nem engednének vissza.

tegnapelőtt 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen útleveled van?

Ha ukrán, akkor semennyire.

tegnapelőtt 12:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Magyar útlevelem van.
tegnapelőtt 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Mit számít milyened van. Ha férfi vagy besoroznak és a fronton találod magad.
tegnapelőtt 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, így is lehet gond?
tegnapelőtt 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságos. Az első kérdezőnek van igaza abban, hogyha Ukrán férfi állampolgár vagy, akkor lehet ezt ki kéne hagyni, de magyarként (vagy bármely más állampolgárként ami nem Orosz, ukrán, észak koreai vagy Fehér Orosz).

Kárpátalját nem szokták bombázni az Oroszok, néha egy-egy (Az oroszok szerint iszonyat pontos) rakéta eltéved oda, de tévednek el annyira, hogy Beregszászt bombázzák.

Tudom, hogy sokan itt félnek egy háborús országba való utazástól, szerintem teljesen jogosan, de egy háborús országba való utazás nem egyenlő egy aktív háborús területre való utazással. Főleg nem ha kb 1000 km-re van a front.

tegnapelőtt 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
5 perc alatt a 3. provokációba botlok a gyakorin! Mi ez a baromság?
tegnapelőtt 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!