Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ukrajna nyugati része mennyire...

Ukrajna nyugati része mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Autós túrát tervezek Munkácson keresztül Lvivbe.
nov. 13. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Munkács talán még biztonságos, de a helyedben Lvivet kihagynám. Amúgy meg nem értem, hogy miért egy háború súlytotta országba kell menni túrázni? Rokonaid élnek ott? Egyébként Kárpátalja sem lesz biztonságos, mert a Rheinmetall ott épít egy titkos hadiipari üzemet Feketeardó településen, amit az oroszok célpontnak tekintenek.
nov. 14. 00:43
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
1: Annyira mégsem titkos akkor...
nov. 14. 01:53
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

2:

Ha van ott titkos akármi, arról nem tud 1-es, viszont feltehetőleg valamelyik kormánypropaganda vagy orosz szócső megírta, hogy titkos fegyvergyár épül...

nov. 14. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Kicsi az esély, hogy bármi bajod lenne. 2024-ben eddig egyszer érte támadás, 2023-ban kétszer. Ukrajnában ez biztonságosnak számít, menj nyugodtan.
nov. 14. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még Kijevbe is mennek turisták, az ukrán turisztikai honlap is müködik, és vannak ajánlásai a beutazással kapcsolatban. Sokaknak ez örültségnek tünik, most odamenni, lelkük rajta, én mennék. Legyen biztosításotok, és jó utat!
nov. 14. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
#2 A telex.hu-t kormánypropagandának vagy orosz szócsőnek nevezni nem kis ostobaságra vall.
nov. 14. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Par honapja voltam Munkacson, ha nem mondanak fel sem tunne, hogy haboru van..
nov. 16. 12:33
 8/9 anonim válasza:
Oktoberben voltunk karpataljan. Azon kivul hogy a faluba sokkal levesebb az ember semmi de tenyleg semmi valtozas. Egyszer ketszer le megy az aram de az sem minden nap. Sott amikor voltunk akkor el sem ment! Szerintem nyugodtan mehetsz ha persze nem visuel/vagy 18 even feluli fiu. Azt viszont nagyon nezik
nov. 17. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:
8 mármint 18 év feletti ukrán fiú
nov. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!