Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik német nagyváros a...

Melyik német nagyváros a legtisztább, rendezettebb, biztonságosabb?

Figyelt kérdés
nov. 22. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ez leginkább attól függ, hogy hol kezdődik a "nagyváros" neked.
nov. 22. 18:01
 2/6 Authorless válasza:
62%
Ha az M1 királyi köztévét nézed, akkor egyik se az. Ha azonban a valóság érdekel, akkor szinte mind rendezett 1-2 környéktől eltekintve.
nov. 22. 23:18
 3/6 Joe001 válasza:
100%

Németország nyugati részén élek jelenleg, ha a 320 ezer lakosú Karlsruhe már annak számít , akkor egynek bejelölhetjük.

De voltam már Frankfurtban , Köln, Stuttgart , Heidelberg , Freiburg, Konstanz, ezek mind szépek, tiszták, és nincs gond a biztonsággal sem .

Pfhorzheim, Magdeburg és különösen Berlin már kicsit neccesebb, főleg azért mert itt a legtöbb külföldi is, akik még nem teljesen szocializálódtak 😀

De ott is vannak szép helyek .

Minden esetre Németország egészében biztonságosnak mondható, nem kell félni 🙂

nov. 23. 01:00
 4/6 Telelő Teve ***** válasza:
79%
München. De összességében is Bajorország és Baden-Würtenberg lesz a nyerő, onnan északra nagyon retek tud lenni.
nov. 23. 02:04
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Ehhez tudni kéne, hogy hány lakostól kezdődik a "nagyváros".

És kéne valami objektív mérőszám, ami kifejezi, hogy melyik a "legtisztább, rendezettebb, biztonságosabb".

A millió feletti városok közül szerintem: München - Köln - Hamburg - Berlin lenne a rangsor.

nov. 23. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Jellemzö Nemetorszagra a rendezettseg, tisztasag. En rendszeresen jarok evek ota Del-Nemetorszagba Svajcbol, mert a parom ott lakik. Meg egyebkent is, nincs messze, szeretem a nemeteket, szoval van tapasztalatom. Egyaltalan nem veszelyes, vagyis biztonsagos. Szerintem a magyar ellenpropaganda terjeszti azt a hirt, hogy veszelyes, meg lerobbant. Nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak Europa vezetö hatalma, hanem a vilag vezetö hatalmai köze tartozik. Az utobbi evekben az egesz vilagon kisse romlott a helyzet, igy Nemetorszagban is, de meg mindig a sor elejen all.
nov. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!