Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wellness-központba mit kell...

Wellness-központba mit kell magunkal vinni?

Figyelt kérdés

Ajándékba kaptunk utalványt wellnessbe, 1 × 90 perc 2 fő részére, amit tartalmaz: pezsgőfürdő, finn szauna, hűtővödör, relaxációs zóna, limonádé és gyümölcstál, törölköző és lepedő biztosított. Mit az amit nekünk a párommal magunkkal kellene vinnünk?

Még sosem volt egyikünk sem ilyen helyen, és izgulunk, nehogy a végén hülyének tűnjünk amiért nem vittünk magunkal valamit ami fontos lett volna.

dec. 6. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha neked csak az jött le, hogy az "illik" és a "prüdéria" szavak közé egyenlőségjelet tegyél, akkor legyen úgy.😉

dec. 9. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó, akkor indokold meg, miért "illik" takargatnod magadat egy textilmentes helyen, ha nem a mások prüdériája miatt.
dec. 9. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

#12.

Figyelmetlenül olvasol.

Nem az én feladatom "értékelni" hogy ki mennyire prűd.

Olyan esetről beszélek, amikor becsöppensz egy idegen 8-10 fős társaságba, ahol mindenki(!) lepedőbe takargatja magát. Ilyenkor lehetsz akármennyire is laza, a társaság 10:1 arányban téged fognak parasztnak nézni.

Tavasszal velem esett meg!

(nincs üldözési mániám, onnan tudom a hátteret, mert szóvá is tették)

dec. 9. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ők mondják meg neked, hogy mit "illik"? Szerintem túl sokat adsz mások véleményére. Attól, hogy ők prűdek, neked nem muszáj annak lenned. Az meg, hogy be is szóltak, őket minősíti. Én most ezennel parasztnak nézem őket.
dec. 9. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként a szaunában időnként takargatni magunkat, miközben ugyanott tusolás, fürdőzés közben úgyis mindenki teljesen pucér és már látott "mindent", az affektálás. Mint a kisujjat eltartani a pohártól.
dec. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!