Nem igazságtalan az, velünk allergiásokkal szemben, hogy több bevásárló központban is már be lehet vinni a kutyákat?
Két kisgyerekem van és mind a hárman allergiásak vagyunk. Én a macskaszőrre nagyon erősen, de a kutyától is fulladok. Sajnos nem tudom már bevinni a gyermekeimet az Allee-ba vagy a Corvin-ba ebédelni, mert múltkor is rám engedték a kutyákat, a kislányom is nagyon köhögött én pedig egyenesen fulladni kezdtem amikor már kiértünk az autónkhoz. Mondtuk, hogy allergiásak vagyunk és nem szeretnénk, hogy odaengedje a "kedves" pár a kistestű kutyákat hozzánk, de hát jött a szokásos " nem bánt" duma. Sőt, az úr azt is kétségbe vonta, hogy kutyákra is lehet valaki allergiás.
Végül is, mi lettünk kitiltva a plázából és egyre több plázában lehet ezt megcsinálni! Semmi rosszindulat nincs bennem az állatok felé, én is szeretem az állatokat, a cica például a kedvenc állatom volt gyerekként és a szívem szakad meg hogy nem lehet cicánk sem. DE ezzel az intézkedéssel gyakorlatilag mi vagyunk kitiltva a bevásárló központokból.
Utószónak annyit írnék, hogy mikor kislány voltam, volt a nagymamáméknak kutyájuk. Soha eszükbe nem jutott plázába vinni az ebeket....
Nagyon helytelen szerintem. De megyek,megkérdezem a mudi kanomat,szeretne-e plázába menni. Ha tudna beszélni,kiröhögne. Igen,biztos a kutya igènyli a plázát. Valószínű. :)))
Én csak a segítő kutyákat engednèm be. Meg ha szükséges,rendőrkutyát. Maximum.
Basszus,oda viszi sétáltatni? Hihetetlen,komolyan. Soha eszembe nem.jutna a kutyámat plàzába vinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!