Mennyire “veszélyes” most a babát bevásárló központba vinni?
Szerintem nem gáz, de alapból én nem vinném, nem most nem, 5 éve se vittem volna, mert macera.
Apuka nem tud rá vigyázni?
Nekem mindig a férjemmel volt ilyenkor. Fél éves kora után kezdtem vele plázázni.
Hát én a 2 hónapos gyerekkel már bátran jöttem mentem. Bár az ilyen zárt terekre nem igazán mentünk, mert a plázákba csak akkor megyek be ha épp van egy olyan üzlet amiben celirányosan megveszek egy adott dolgot. Egyébként nem a mi világunk.
Én nem mennék még, legalábbis inkább amiatt, mert mi garantálja, hogy végig a babakocsiba lenne ezidő alatt, hiszen ha épp nem tetszik neki valami és sír, nem fogod nem kivenni, mert egy plázában vagy épp. Megvárnám a hullám lejártát és utána mennék vele, ha nagyon akarok.
Egy 2 hónapossal nem szívesen mennék. Nem csak a covid miatt.
A tömött pláza nem a legjobb a csecsemőnek (hangok, fények, bacik stb)
Mi a macerás? 1 óra miatt (amit lehet végig üvölt) pakoljak be pelust, váltóruhát stb. Időzítsem úgy az indulást h a legjobb legyen neki. Mivel kint hideg van így overál, de bent meleg van tehát le kell venni róla stb. Ez nem lustaság. De minek szivassam magam ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!