Munkaügyi Központba regisztrációhoz az utolsó 3 évet igazoló papírokat be kell vinni?
Figyelt kérdés
Két és fél évet töltöttem a mostani munkahelyemen. Tényleg 3 évre visszamenőleg kell igazolni, hogy dolgoztam?2017. márc. 6. 09:09
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy kapj pénzt tőlük min. 2év munkaviszony kell. Vagy lehet hogy csak 1?
1 vagy 2 év. 3 biztos nem mert én kaptam valamennyi pénzt tőlük mikor dolgoztam egy cégnél 2 évet.
Szóval 2 és fél évre biztos kapsz pénzt, vidd be azokat a papírokat.
2/4 anonim válasza:
Azt írja az elmúlt 3 évben legalább 1 évet ledolgoztál, kapsz pénzt tőlük, de csak 3 hónapig, 3x utalnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Középkorú vagyok. Sok év munkaviszonyom van. Viszont most nem szívesen foglalkoznék hivatalos irataim előkeresésével.
2017. márc. 6. 09:35
4/4 anonim válasza:
1 év állandó munkaviszony után már kapsz pénzt de csak 3 hónapig, utána ha pénzt akarsz tőlük a továbbiakban akkor mehetsz közmunkára. De addig biztos találsz magadnak másik munkahelyet, elég sok helyen keresnek munkaerőt, persze attól függ melyik országrészben laksz.
3 évre visszamenőleg nem kell igazolni, csak annyit amennyit ott töltöttél, de minimum 1 évet mindenképp kell, ha pénzt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!