Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szlovénia = Bled?

Szlovénia = Bled?

Figyelt kérdés
Mást sem ismernek ott csak azt. Hosszú hétvégén az autópályákon szinte csak magyar rendszámú autók mentek el mellettünk és természetesen 99% Bledbe ment (hová máshová?)

szept. 8. 17:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
56%
Már ideje volt.
szept. 9. 08:17
 22/35 anonim ***** válasza:
88%
Most megnéztem a facebookon az I❤️Slovenia csoportot, kb a 45. bejegyzésben említik először Bledet, a többi, Szlovénia más részeiről szól.
szept. 9. 08:27
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

22. Ne hazudj! 😀

Az 99%, punktum. Na!

szept. 9. 08:39
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, mi bejártuk már az egészet. Maribor, Ljubljana, Portoroz, Piran, Bled, illetve a Triglav és Pohorje is pipa. Szerintem Bled pont olyan kiránduló központ, mint Zakopane vagy Plitvice. Hosszúhétvégére ideális.
szept. 9. 12:16
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

24:

Van egy távoli ismerősöm, aki azt mondta, meg fogja mászni Ausztria összes hegyét. Azt mondta, tavaly kezdte és 6 már megvan.

Na, ugyanezt gondolom róla, mint arról aki azt állítja bejárt egy egész országot, hacsak nem valamk miniállamról van szó.

szept. 9. 21:14
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi akkor az 1%-ba tartoztunk. Horvát tengerpartra mentünk Szlovénián keresztül.
szept. 10. 10:57
 27/35 anonim ***** válasza:
47%

Nem. Én jártam Bovecen is, ami gyönyörű hely, csak messze van. Bled közelebb van, azért mennek oda sokkal többen, de téged ez miért zavar?

A kérdésedre a válasz pedig az, hogy vegyél elő egy térképet!

szept. 11. 08:39
 28/35 anonim ***** válasza:

Ez így butaság. Pl. Logar völgy sincs messzebb Blednél, illetve a Szajna forrás vidékére hamarabb eljutsz Budapest felől, ha Ausztria felé mész, mint ha Szlovénia felé mész Bledbe. Plusz ha átvezetsz északról valamelyik hágón, Bovec is alig van kicsit messzebb időben. Meg még egy rakás szép hely van időben közelebb vagy hasonló közelségben mint Bled.

Amúgy Bovec is nyáron turista gettóvá válik. Persze jó kiindulópont túrázásra, mászásra az is, de a magyar turisták 99%-a csak a népszerű tömegturista spotokat látogatja.

szept. 11. 11:43
 29/35 Kései Sirató ***** válasza:
47%

Hát persze, #28, a Logar völgy szebb, igaz? Ja, nem. Akkor meg butaság volt összehasonlítanod.

Bovec természeti értéke felér Bleddel + még történelmi értéke is kimagasló.

szept. 11. 12:26
 30/35 anonim ***** válasza:

29:

Nem arról volt szó, hogy szebb-e (ez relatív), hanem hogy sokan csak Bledet ismerik, szerinted meg csak a közelsége miatt van. Ami nem igaz. Meg mint írtam, ha Ausztria felől mész, nem nagy a különbség.

szept. 11. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!