Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szlovénia = Bled?

Szlovénia = Bled?

Figyelt kérdés
Mást sem ismernek ott csak azt. Hosszú hétvégén az autópályákon szinte csak magyar rendszámú autók mentek el mellettünk és természetesen 99% Bledbe ment (hová máshová?)

szept. 8. 17:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

Én értem mire gondolsz, kérdező, az én tágabb ismertségi körömben is az van, hogy majdnem mindenki csak Bledet ismeri, és csak oda megy, illetve van még néhány, aki további 3-4 turistagettót ismer (pl. Postojna), aztán ennyi.

A kedvencem az az ismerősöm volt, aki azt állította, volt a Triglavon, aztán kérdeztük, melyik úton, Prag, Bamberg, stb., erre mondta, hogy autóval volt...

szept. 8. 21:33
 12/35 anonim ***** válasza:
80%
A Triglavon én is voltam, a Prag útvonalon. A csúcsra biztos, hogy nem ment fel autóval, legfeljebb a Triglav lábánál lehetett.
szept. 8. 21:47
 13/35 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki ezt, mert a hosszú hétvégén hatalmas tömeget jelentettek Bledből és környékéről, míg közben ahol mi voltunk (Logar-völgy, Celje, Maribor stb), ott közel sem volt tömeg, simán el lehetett férni. Illetve a Szlovéniás csoportokat érdemes megnézni és érteni fogod miért írtam ki, sőt vegyes utazási csoportokban is érdemes körbe nézni, ha valaki Szlovéniát posztolja, az csak Bledet és környékét, mintha a többi nem is létezne.
szept. 8. 21:49
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

12:

Igen, épp erről beszélek, ez volt a mondandómban a lényeg.

szept. 8. 22:24
 15/35 anonim ***** válasza:
54%

"az autópályákon szinte csak magyar rendszámú autók mentek el mellettünk és természetesen 99% Bledbe ment"

Szóval az autópályákon mellettetek elmenő ÖSSZES autóst megkérdezted, hová mennek, természetesen mindegyik megállt és készségesen válaszolt is, és ebből jött ki ez a reprezentatív eredmény. Csak szólok, ha tényleg próbálkoztál volna ilyesmivel, hallottuk volna a hírekben, hogy egy idióta próbálta megállítgatni a belső sávban haladó autókat a szlovén autópályán.

szept. 9. 07:13
 16/35 A kérdező kommentje:
Ezért csak 99% mivel az az 1% máshová ment
szept. 9. 07:51
 17/35 anonim ***** válasza:
27%

Drága barátom, bizonyára alá is tudod támasztani az állításodat. Ami persze nem igaz.

Néhány éve körbejártam ezt a „hatalmas” országot. Az összes nevezetesebb helyre elmentem. A Triglav 1611 m-es pontján is jártam (A szerpentintől féltem még a készülődéskor. Ignis nem túl erős, én se vagyok hozzászokva a hegyi terephez, de előző nap elmúlt. A navigáció átvitt osztrák részre. Hát mit mondjak! Meredekségben semmivel sem maradt el, viszont alig volt jobb állapotú mint a Kamionnal a halálutakon sorozatban lévő. Erős kapaszkodó fel, meredek ereszkedés, keskeny és sóderes volt kétharmada).

Mindenhol találkoztam magyar szóval. Mindenhol!

Viszont nem tudom milyen rendszámok mentek előttem, mert az útra és forgalomra figyeltem.

szept. 9. 07:59
 18/35 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok😃
szept. 9. 08:11
 19/35 anonim ***** válasza:
73%
18. Mi nem, de te troll lehetsz, vagy korlátolt.
szept. 9. 08:14
 20/35 A kérdező kommentje:
Mennyire nem értitek amit mondok mindent szó szerint kőbe vésve értelmeztek és egyáltalán nem a lényeget fogjátok meg. Én befejeztem
szept. 9. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!