Valali mostanában ment kocsival Szlovénián keresztül Olaszországba? Ha igen akkor, bővebben lent...
Sziasztok,
Pestről megyünk majd szombaton - turnusváltós zsúfolt nap - kocsilval ezen az útvonalon: [link]
Aki esetleg ment errefele az meg tudná mondani, hogy a hírekben olvasott szlovén határellenőrzés az mennyire torlasztja fel a forgalmat átlépéskor?
Érdemes kerülőn vagy más útvonalon gondolkodni?
Voltam a szlovén útvonalon is, de kipróbáltam a Körmend, A-2, Graz, A-23, E-70-es útat. Nekem a második sokkal élhetőbb volt.
(mellesleg kimaradt Szlovénia)😉
Miskolcról mentem Jesoloig, 10 óra volt az út kényelmesen, egy öreg 1,3-as autóval. Hétköznap reggel 8-kor indultam és ebben benne volt még a Pestet elkerülő M0 nevű "parkoló" és egy körmendi tankolás is.
(#1)
azért mert szombaton van turnusváltás a nyaralóhelyek 99%, és a szobákat délutántól lehet elfoglalni.
Mentem éjjel, reggel 8ra kint voltam, az iroda épp kinyitott, a szobát du 2re takarították ki, és még hálás lehettem, hogy nem csak 6ra lett kész, ami egyébként a standard errefele.
600+km levezetés után nem annyira poén még fél napot várni a szobára.
Így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!