Görögországban, Jón-tenger (lefkada, Kefalónia), kell horgászengedély? Szigonypuskás halfogáshoz kell engedély?
Figyelt kérdés
Nézegettem a neten, de érdemi infót erről nem találtam. Azt tudom a horvátoknál kell a pecázáshoz, és állítólag büntetnek is ha elkapnak engedély nélkül, de a Görögországról semmi infó. Spanyolban pedig nagyon komoly engedély kell a szigonypuskás halászathoz, ott fegyvernek minősül még a tartása is. Vinnék pecabotot , de szeretném kipróbálni a szigonyt is.aug. 27. 15:35
11/13 anonim válasza:
#4-es vagyok
Igen, kb én is ezt írtam már az elején is. Amúgy hidd el, hogy érdemes betartani a szabályokat, volt ismerősöm, aki megszívta, mert ő is azt gondolta, hogy úgysem veszi észre senki... Nem túl kellemes az, ha rendőrségi eljárás indul ellened külföldön.
De sikeres és BIZTONSÁGOS vadászatot kívánok neked!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, ment mindenkinek a zöld pacsi. A szabályokat mindenképp betartom, bár elég elvetemült vagyok, de ha nem muszáj, kerülni szoktam a konfrontációt, főleg külföldön. Már egy sima sznorkelezésnél is szoktam magammal húzni egy kis bóját, vagy egy légmentes kis jól látható zsákot, amibe a cuccaimat szoktam rakni, láttam cikis helyzetet amikor egy motorcsónak legázolta a búvárkodót.
szept. 1. 11:39
13/13 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy hogy két nappal azután hogy világosan leírták a szabályokat te is megtaláltad a gugli első találatot. Egy igazi zseni vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!