Mi a legrosszabb ami történhet?
Csak azt nem értem, miért kell a szabályok nem betartására tréningezni? Mi olyan k*****a bonyolult a fogási napló vezetésben? Bekarikázni egy napot? Beírni pár számot?
Miért nem lehet annyi botot használni amire engedélyed van?
Én amennyire lehet szabály követő vagyok, nem rettegni megyek a partra, hanem szórakozni. 😉
Ha belefutsz valami szadistább halőrbe, az majd jól lebasz és még egy szép kis büntetést is ad.
Nem sokszor ellenőrizhettek, ha eddig egyetlen figyelmeztetéssel megúsztátok a sorozatos szabálytalanságokat.
Vannak vízterületek, halőrök, akik már azért is feljelentik a pecást, ha a fogási naplóba nincsen beikszelve a horgászat, a szákban lévő nemes hal, ami nincs a fogási naplóba beírva pedig biztos büntetés, ahogy a megengedettnél több bottal, vagy engedély nélküli horgászás is.
Pénzbírság, esetleg horgászattól eltiltás.
A horgászkártya bevezetésével a horgászattal kapcsolatos adatokat is digitalizáljál, a mohosz.hu oldalon meg is nézheti mindenki a saját adatait, ami a kérdés szempontjából azért lehet lényeges, mert pl egy eltiltást nem tudsz kijátszani, nem adnak ki állami horgászjegyet, ha a rendszerben le van tiltva.
A rendszerrel én sem értek teljesen egyet, pl az ikszelgetés bosszantóan fölösleges macera, amiért akár büntethetnek is.
A haltartóba tett, de fogási naplóba be nem írt nemes hal szinte minden halőrnél súlyos vétségnek minősül, "hal lopás", ami nem új szabály, de szigorúan veszik, a fogási naplót ajánlott megfelelően használni is
Ti aztán szartok mindenre. Ez igen...
Ne legyen kétséged afelől, hogy ha jön egy igazi halőr, vagy jagelló, kapjátok a bírságot.
Ha még sokáig nem írjátok a naplót, pl. 10-50 ezerig büntetnek. Igen, a naptár nem vezetéséért is. Ha megfognak hallal, megy az eltiltás is. Ha nem veszed komolyan, megint meghúznak.
Tavaly a balcsin is volt egy jógyerek, aki addig gyűjtögette a büntiket, hogy 1.2 mikulás lett a vége.
Lehet játszani a vagányt, de tök fölösleges. Nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!